Проблем с Акумулатора

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Crazyspawn
потребител
потребител
Регистриран: 01 окт 2014, 17:06
Модел на автомобила: Ford Mondeo Mk3 115k.s 2001g.
Status: Извън линия

Re: Проблем с Акумулатора

Мнение от Crazyspawn » 05 ное 2016, 17:52

Така няма да повярвате какво стана. Онзи ден, свалих релето за вътрешното осветление , отивам сутринта на работа, не откачам акумулатора и той си седи 12-13 часа после . Паля без проблем, отивам до аптеката връщам всичко на 6, това с стария акумулатор. Сутринта ще си тръгвам от работа ,паля си колата минавам 200 метра и ми светва лампата на акумулатора, гледам алтернатора показва 10.3 и си викам чакай ще угася и пак ще запаля.Гася аз бам няма ток не върти грам, волтажа на акумулатора 8-9в. ,викам един колега да ми даде ток, подава ми курец няма завъртане , бутаме ние пали и газ към вкъщи . Гледам зарежда на 9.10в алтернатора викам ужас и как си карам, бам стрелките умреха всичко умре. По едно време чувам и как дюзите тракат няма ток явно за тях вече и угаснааа. Звъня на бащата носи ми Акумулатор, слагам го паля и газ към нас. Стигам си гася колата , викам си после ще се занимавам. Ставам после въртя ключа стартера върти на празно вие само , свалям го бендикса седи изхвърлен някакви парчета глупости мазило вътре. И са какво стартер , Акумулатор страх ме е да сваля и алтернатора че ще припадна сигурно.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”