Изчезват светлини Фиеста 1.3 i 99 г.
-
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2008, 08:37
- Модел на автомобила: ford fiesta 99,1,3i ENDURA-E
- Status: Извън линия
Изчезват светлини Фиеста 1.3 i 99 г.
Привет на всички съфорумници. Странен, малко дразнещ проблем ми се появи от скоро.При включени къси светлини, когато подам мигач било ляв или десен ми се загубват светлините за 2-3 секунди. На паркинг също го прави,но не винаги. Бавно предвижвам лоста за мигача и някъде по средата угасват късите и пак светват когато лоста вече е вкл. мигача. Да опитам ли с контактен спрей след сваляне на долната кора да почистя евентуални някакви контактни пластини ? Никога не съм разбутвал лостовете около волана и бих искал някой коментар, за да не влоша положението с много бутане 

- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Re: Изчезват светлини Фиеста 1.3 i 99 г.
Лоста с превключвателите ти е за смяна,чест проблем и при ескорта.На един ескорт го направихме с отделно копче за късите.Мисля ,че с пръскане само няма да се оправи.Отварял съм такива и пластинките се бяха нагрели и потънали в пластмасата.
-
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2008, 08:37
- Модел на автомобила: ford fiesta 99,1,3i ENDURA-E
Re: Изчезват светлини Фиеста 1.3 i 99 г.
Проблема е решен,но в сервиз ...Опитах с контактния спрей ,нищо не се получи. Срещу 20 лв. ел.техник е разглобил лоста,почистил някакви медни пластини,натегнал е пружинки и дава обещание поне година-две да няма проблем.