ел прозорците, парното,мигачите спряха да работят изведнъж!
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2013, 21:39
- Модел на автомобила: fiesta 1.8tdi 2001 face
- Status: Извън линия
ел прозорците, парното,мигачите спряха да работят изведнъж!
здравейте след удар в дупка мигачите ел стъклата парното спряха да работят.
незнам къде да погледна всички предпазители са здрави както в купето така и отпред при мотора
аварийните работят но другите не искат
къде се намирта релето им за да го проверя интересува ме и ел прозорците да не са и те с релета или нещо подобно много странно няма изгорял бушон а и парното не работи!?
съмнява ме 4е при удара в дупката се е прекъснало захранване или маса която да затваря веригата на съответните възли
но нямам ни най малка представа кое реле за какво е по тоя форд никъде по кори или по колата не пише кое за кое е
търся в интернет ама за колата няма никакви схеми с описание кое реле за какво е и кой бушон за какво е колата е 2000 година 1,8тд 75 коня
моля за помоща ви благодаря предварително
незнам къде да погледна всички предпазители са здрави както в купето така и отпред при мотора
аварийните работят но другите не искат
къде се намирта релето им за да го проверя интересува ме и ел прозорците да не са и те с релета или нещо подобно много странно няма изгорял бушон а и парното не работи!?
съмнява ме 4е при удара в дупката се е прекъснало захранване или маса която да затваря веригата на съответните възли
но нямам ни най малка представа кое реле за какво е по тоя форд никъде по кори или по колата не пише кое за кое е
търся в интернет ама за колата няма никакви схеми с описание кое реле за какво е и кой бушон за какво е колата е 2000 година 1,8тд 75 коня
моля за помоща ви благодаря предварително
- kilikanzer
- Потребител
- Регистриран: 20 ное 2007, 19:59
- Модел на автомобила: Focus tddi/комби/P1888PM
Wartburg 312 - Местоположение: Разград
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: ел прозорците, парното,мигачите спряха да работят изведнъж!
Пиша по памет-релето за мигачите при вас е под пластмасите на волана.Съмнява ме да си скъсал някоя маса към двигателя.