DRL модул за дневни светлини

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
sashuls
потребител
потребител
Регистриран: 14 апр 2012, 19:55
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.8 DOHC, '93г.
Status: Извън линия

DRL модул за дневни светлини

Мнение от sashuls » 20 авг 2012, 16:08

Здравейте коелги,

Искам да се похваля с новата си придобивка. Още от пролетта от както си купих колата ми е в главата да я направя да върви целогодишно на фарове заради сливащия й се с асфалта цвят. Е малко преди да влезе закона в сила за целогодишно каране на фарове аз си сложих DRL модул и мога да кажа че съм страшно доволен
В момента е настроен при стартиране на вдигателя да включва дългите светлини на 30% от мощността им. Така хем са ярки, хем не заслепяват отсрещните и хем обещават дълъг живот на крушката. Доказано е че едва 30% от живота на един автомобил се използват дългите светлини така че моите започнаха да влизат в ежедневна употреба :). Най хубавото е че светят само фаровете - без габарити и светлини на табло. Просто е излишно да хабя крушките през деня. В момента в който светна стандартните къси светлини, ДРЛ-а е изключва и светят къси + всичките габарити. В момента в който загася светлините ДРЛ-а пак се включва и светят фаровете за през деня
Светването и загасването са плавни и е много ефектно.
Отделно от това има функция изпрати ме до вкъщи (много полезна)
И може да се нагласи към алармата на колата да светят фаровете при отключване, заключване или в двата случая.

за съжаление имам само една снимка. Ще се постарая да направя и клипче в следващите някоко дни.

С цел да не правя реклама който се интересува къде ми го монтираха мога да му кажа на ЛС

photo(2).JPG

Заключена

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”