Моторче на фар - Фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2008, 17:41
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 '97 Zetec 1.25 16v 75hp
Focus MK2 '07 Duratec 1.6 100hp - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Моторче на фар - Фиеста
Здравейте,
Преди седмица смених счупение си от удар ляв фар с нов. След като взех колата от майстора ми направи впечатление че фарът свети много надолу (на около 2 метра от предницата) и като движа релето за регулиране не мърда (движи се само десния). Единия вариант е моторчето, което го движи, да е изгоряло, а другия - да не е вързано. А може би има нужда и от някакво регулиране ...
Та питанката ми е дали някой знае как изглежда и къде се намира точно. Идеята ми е преди да отида на майстор да го видя поне дали е закачено. Изрових го в Microcat-а, но не знам кое точно е и къде да го търся.
Мерси предварително!
Преди седмица смених счупение си от удар ляв фар с нов. След като взех колата от майстора ми направи впечатление че фарът свети много надолу (на около 2 метра от предницата) и като движа релето за регулиране не мърда (движи се само десния). Единия вариант е моторчето, което го движи, да е изгоряло, а другия - да не е вързано. А може би има нужда и от някакво регулиране ...
Та питанката ми е дали някой знае как изглежда и къде се намира точно. Идеята ми е преди да отида на майстор да го видя поне дали е закачено. Изрових го в Microcat-а, но не знам кое точно е и къде да го търся.
Мерси предварително!
6:00 I'm lifting shadows off a dream. Take the time another day ... and pull me under in the name of God! I'm learning to live as I wait for sleep.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: Моторче на фар - Фиеста
Вътре във фара е!
Свали фара, свали му капачката и ще го видиш.
Свали фара, свали му капачката и ще го видиш.
-
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 20:03
- Модел на автомобила: fiesta
Re: Моторче на фар - Фиеста
Имам моторчето ако ти трябва.