Проблем с ел. стъкла
- Mitrev
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2008, 20:43
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v 100 к.с. - Ghia
- Status: Извън линия
Проблем с ел. стъкла
Добър ден колеги. Имам проблем с вдигането на прозорците...попринцип имам 4 ел стъкла които като се свалят и след това като натисна по продълйително за вдигане се вдигат сами до горе без да се държи копчето ,след като си я взех от пребоядисване на някой елементи тази функция не работи вече ... колата не беше карана 1 седмица , даже акумулатора беше паднал. Ще съм ви мн благодарен,ако някой знае защо тази функция изведнъж изчезна. Мерси предварително.
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: Проблем с ел. стъкла
Провери добре във форума има тема от скоро за този проблем - нужно е да ги обучиш нановоMitrev написа:Добър ден колеги. Имам проблем с вдигането на прозорците...попринцип имам 4 ел стъкла които като се свалят и след това като натисна по продълйително за вдигане се вдигат сами до горе без да се държи копчето ,след като си я взех от пребоядисване на някой елементи тази функция не работи вече ... колата не беше карана 1 седмица , даже акумулатора беше паднал. Ще съм ви мн благодарен,ако някой знае защо тази функция изведнъж изчезна. Мерси предварително.

Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- Mitrev
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2008, 20:43
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v 100 к.с. - Ghia
Re: Проблем с ел. стъкла
Оправи се от самосебе си ... казаха ми че може да е било от влагата.Мерси все пак колега.