проблем с паленето

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
DOSEV
потребител
потребител
Регистриран: 13 юли 2009, 10:46
Модел на автомобила: ford focus 1.4 16V
Status: Извън линия

проблем с паленето

Мнение от DOSEV » 13 юли 2009, 11:37

Колеги имам броблем два пати ми се случи карам си колата спирам някаде после като се кача пак давам на контакт светват си лампите по таблото давам да запаля и неможе нито цъка стартера нищо, пробвах на бутане да запаля и неиска, неиска да захапи и един зъб, мислих че е от стартера от четките но нее явно някаде от електрониката колата ми е ФОРД ФОКУС 1.4 зетек 1999г.

DOSEV
потребител
потребител
Регистриран: 13 юли 2009, 10:46
Модел на автомобила: ford focus 1.4 16V

Re: проблем с паленето

Мнение от DOSEV » 24 юли 2009, 16:38

намерих проблема имобилайзера в ключа прави проблеми

veskoletii
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2009, 19:17
Модел на автомобила: ФОРД ЕСКОРТ 1.8ТД
Контакти:

Мнение от veskoletii » 30 юли 2009, 14:52

Заглавието на темата е точно като за мен проблема мие абсолютно същия само дето мисе случи вчера и колата е ЕСКОРД 1.8тд След 2часа шофиране по пътищата на България спирам да пикая после се качвам завъртам ключа всичко свети стартера неиска и да чукне Включих на 4 та бутнах колкото да преварти коляновея вал за въртях ключа и колата запали Ня мам имобилаизер мисля че проблема мие в стартера и ще го свалям пък и от известно време върти някак слабо

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 30 юли 2009, 14:56

Следващия път като ти направи този номер удари стартера с щангата и пробвай да запалиш. Да ти припомням ли думите на оня руснак от филма "Армагедон".

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”