Тестване на индикатори по таблото на Модено
-
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2008, 13:37
- Модел на автомобила: Mondeo Ghia
- Status: Извън линия
Тестване на индикатори по таблото на Модено
Здравейте, от скоро имам мондео 98-ма година, интересувам се, когато завъртя ключа и се тестват индикаторите на бордовия компютър, кои точно лампи трябва да светят, за да си карам спокойно опасявам се, че някои са изгоряли, защото не всички лампи светват! Като например, гаячното ключе, светва само едната снешинка и тн. Междодругото, защот снежинката се пуска само между 2 и 3 градуса?
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Re: Тестване на индикатори по таблото на Модено
ключетото ти е за смяна на маслото трябва да се занули и те подсеща че трябва да смениш маслото..червената снежинка ти показва ,че е под 0 градуса а оранжевата от 0 до 4...има датчик за накладките който следи износването тоест само от лявата страна следи как ти е накладката.....имаш индикация за антифриза и течността на чистачките.....другото на колата са ти отворени врати и за крушка ако ти изгори ти показва.....burnazov написа:Здравейте, от скоро имам мондео 98-ма година, интересувам се, когато завъртя ключа и се тестват индикаторите на бордовия компютър, кои точно лампи трябва да светят, за да си карам спокойно опасявам се, че някои са изгоряли, защото не всички лампи светват! Като например, гаячното ключе, светва само едната снешинка и тн. Междодругото, защот снежинката се пуска само между 2 и 3 градуса?
-
- потребител
Благодаря ти отново приятелю! А имаш ли си на идея за смяна на самите крушки и на километража и на борда дали е мн играчка?
- FordSierra1.6L
- потребител
На километража е елементарно...целия махагон се държи на 3 болтчета....2 са зад часовника....другото е зад копчетата за нагревателя за задния прозорец...махаш ги и пада всичко....след това таблото се държи на 5 мисля ,че бяха винтчета развиваш и отзад има 2 големи букси откачаш и дърпашburnazov написа:Благодаря ти отново приятелю! А имаш ли си на идея за смяна на самите крушки и на километража и на борда дали е мн играчка?

Бордовия компютър е лесен за сваляне но отзад са едни много много малки крушчици които са запоени и ако ти е изгоряла някоя ще трябва да ги запои някой по знаещ

-
- потребител
Мерси
Със запояването съм напреднал, нямам проблеми
Питам за всичко, защото, преди не питах за нищо пак оправях каквото има за оправяне, ноо понякога нанасях и щети, специално за откриването на винтове под копчета... 

- FordSierra1.6L
- потребител
излъгах теburnazov написа:МерсиСъс запояването съм напреднал, нямам проблеми
Питам за всичко, защото, преди не питах за нищо пак оправях каквото има за оправяне, ноо понякога нанасях и щети, специално за откриването на винтове под копчета...