окабеляване за радио...
-
- потребител
- Регистриран: 06 юли 2007, 13:42
- Модел на автомобила: ford siera
- Status: Извън линия
окабеляване за радио...
здравейте на всички. аз отскор съм член на клуба, регистрирах се в раздела „Моятя кола“. Имам нужда от малко инфо, ако някой знае по въпроса: дали в оборудването на Форд Фокус Амбиенте влиза окабеляване и на четирите врати или само на двете отпред? Дилъра не може да ми каже това, каза че трябва да се свали панела на вратата и да се види, а за това трябва да се плаща скъпо
Става дума за новия Фокус 2008 г., взех го с най-нисък клас оборудване, за да сваля цената и сега искам да инсталирам поне едно радио, а то много проблеми...ако някой има този модел или дори по-стария фокус(предполагам че окабеляването е същото), дали може да ми каже дали и четирите врати са окабелени(тонколони няма вградени ще трябва да се вграждат допълнително.)
.
мерси предварително!

мерси предварително!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: окабеляване за радио...
Принципно - обикновено има до конекторите на вратите, нататък - се оправяш сам.le branc написа:здравейте на всички. аз отскор съм член на клуба, регистрирах се в раздела „Моятя кола“. Имам нужда от малко инфо, ако някой знае по въпроса: дали в оборудването на Форд Фокус Амбиенте влиза окабеляване и на четирите врати или само на двете отпред? Дилъра не може да ми каже това, каза че трябва да се свали панела на вратата и да се види, а за това трябва да се плаща скъпоСтава дума за новия Фокус 2008 г., взех го с най-нисък клас оборудване, за да сваля цената и сега искам да инсталирам поне едно радио, а то много проблеми...ако някой има този модел или дори по-стария фокус(предполагам че окабеляването е същото), дали може да ми каже дали и четирите врати са окабелени(тонколони няма вградени ще трябва да се вграждат допълнително.)
.
мерси предварително!

Виж дали имаш на мястото на касетофона конектор ( за колоните) и проследи накъде отиват кабели. Другото - виж в самите врати дали имаш кабели...
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... E%ED%EA%E8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето моята битка със задните колони на Фиестата.