окабеляване за радио...

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
le branc
потребител
потребител
Регистриран: 06 юли 2007, 13:42
Модел на автомобила: ford siera
Status: Извън линия

окабеляване за радио...

Мнение от le branc » 21 фев 2008, 17:14

здравейте на всички. аз отскор съм член на клуба, регистрирах се в раздела „Моятя кола“. Имам нужда от малко инфо, ако някой знае по въпроса: дали в оборудването на Форд Фокус Амбиенте влиза окабеляване и на четирите врати или само на двете отпред? Дилъра не може да ми каже това, каза че трябва да се свали панела на вратата и да се види, а за това трябва да се плаща скъпо :shock: Става дума за новия Фокус 2008 г., взех го с най-нисък клас оборудване, за да сваля цената и сега искам да инсталирам поне едно радио, а то много проблеми...ако някой има този модел или дори по-стария фокус(предполагам че окабеляването е същото), дали може да ми каже дали и четирите врати са окабелени(тонколони няма вградени ще трябва да се вграждат допълнително.) :x .
мерси предварително!

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:
Status: Извън линия

Re: окабеляване за радио...

Мнение от cenzor » 21 фев 2008, 17:23

le branc написа:здравейте на всички. аз отскор съм член на клуба, регистрирах се в раздела „Моятя кола“. Имам нужда от малко инфо, ако някой знае по въпроса: дали в оборудването на Форд Фокус Амбиенте влиза окабеляване и на четирите врати или само на двете отпред? Дилъра не може да ми каже това, каза че трябва да се свали панела на вратата и да се види, а за това трябва да се плаща скъпо :shock: Става дума за новия Фокус 2008 г., взех го с най-нисък клас оборудване, за да сваля цената и сега искам да инсталирам поне едно радио, а то много проблеми...ако някой има този модел или дори по-стария фокус(предполагам че окабеляването е същото), дали може да ми каже дали и четирите врати са окабелени(тонколони няма вградени ще трябва да се вграждат допълнително.) :x .
мерси предварително!
Принципно - обикновено има до конекторите на вратите, нататък - се оправяш сам. :D
Виж дали имаш на мястото на касетофона конектор ( за колоните) и проследи накъде отиват кабели. Другото - виж в самите врати дали имаш кабели...
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... E%ED%EA%E8" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето моята битка със задните колони на Фиестата. :lol:
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”