Ел.Инсталация на Фиеста-ПОМОЩ!
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
- Status: Извън линия
Ел.Инсталация на Фиеста-ПОМОЩ!
Не ми работи:
1.преден десен габарит
2.заден десен габарит
3.десната лампичка на номера отзад
Проверих всички бушони вътре,всички бушони отпред под капака.Релетата не съм ги гледал.Иначе крушките са здрави и вчера изведнъж спряха.А десния стоп си работи.Защо?Какъв според вас е проблема?И къде да го търся?А предния габарит нещо прекъсваше защото мисля че беше слаба връзката,там където се слага в самата дупка при фара.Но дали от там всичко се еба*а?И дали не дава на късо и от там да има някаква защита да не изгори и затова да не свети дясната страна?
Благодаря предварително.
1.преден десен габарит
2.заден десен габарит
3.десната лампичка на номера отзад
Проверих всички бушони вътре,всички бушони отпред под капака.Релетата не съм ги гледал.Иначе крушките са здрави и вчера изведнъж спряха.А десния стоп си работи.Защо?Какъв според вас е проблема?И къде да го търся?А предния габарит нещо прекъсваше защото мисля че беше слаба връзката,там където се слага в самата дупка при фара.Но дали от там всичко се еба*а?И дали не дава на късо и от там да има някаква защита да не изгори и затова да не свети дясната страна?
Благодаря предварително.
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
- Status: Извън линия
it's done!
На моята фиеста е по-различно от твоята.Има бушони под предния капак откъм шофьора т.е. зад акумулатора-в самия край,преди преградата за чистачките.Там всъщност има и релета.
П.С.иначе беше бушон проблема при мен.
П.С.иначе беше бушон проблема при мен.