спирачки на галакси
-
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2009, 15:45
- Модел на автомобила: галакси
- Status: Извън линия
спирачки на галакси
здравейте!
имам галакси 98г. 1.9 т.д. , със следния проблем,от скоро като задържа продължително време педала на спирачката (на светофар на пример)и той малко по малко запчва да пропада. смених помпата нямаше никаква промяна,смених накладките също без подобрение, не ми се губи спирачна течност и вече не знам къде да търся проблема,ако някой може да даде съвет ще съм му задължен.
имам галакси 98г. 1.9 т.д. , със следния проблем,от скоро като задържа продължително време педала на спирачката (на светофар на пример)и той малко по малко запчва да пропада. смених помпата нямаше никаква промяна,смених накладките също без подобрение, не ми се губи спирачна течност и вече не знам къде да търся проблема,ако някой може да даде съвет ще съм му задължен.

-
- потребител
- Регистриран: 31 мар 2009, 09:47
- Модел на автомобила: Galaxy
- Status: Извън линия
Re: спирачки на галакси
Преди време подобен проблем ме беше докарал до истерия.При задържане по продължително време на спирачката,педала омекваше.Смених спирачен цилиндър,цялата спирачна течност подмених и нищо не постигнах.И накрая познай какво се оказа.При поредната проба на спирачките се оказа че задна дясна спирачка не държи здраво/сработва по бавно,тогава нямаше АБС и следите от протектор бяха идеалния атестат/Хрумна ми да сменя спирачния маркуч на въпросното колело.И ЕВРИКАААААААА,всичко заспа.Пробвай,това не е рецепта а опит.Явно винаги може да дефектира спирачен маркуч,в твоя е от вътре на вън имаш запушване/разядена гума/.В обратна посока би ти задържало за кратко/или по -дълго/някое колело.
Успех и дано е това,защото лечението е бързо и евтино а удоволствието-голямо !!!
Успех и дано е това,защото лечението е бързо и евтино а удоволствието-голямо !!!