фокус греда на преден мост-проблем!!!
-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2007, 19:57
- Модел на автомобила: focus 1.8 TDCI
- Status: Извън линия
фокус греда на преден мост-проблем!!!
Здравейте!аз сам нов член на клуба и се записах защото си купих фокус 1.8 TDCI 2003!имам проблем!някяква греда на предния мост която наричат още магаре ми е крива.в МП струва 1250 лв .ходих на преден мост в МП и ми казаха че била крива в позволените граници и ми смениха амортисьора.после се замислих че като се сменя амортисьор се сменят и двата и сега точно тази част на колата ми е по смъкната от другите 3.чудех се дали някой знае някакъв магазин с по сносни цени или някакви морги кадето има фокуси мога да я намеря тази греда.благодаря предварително! 

- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
Виж тук http://www.avtochasti-online.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; има и нови и втора употреба части - успех
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Щом брат ти е в Германия, както пишеш темата за ксенона, защо не го помолиш да купи гредата от някоя морга там? Би трябвало да става от всякакъв Фокус с изключение на RS.
Преди да ти сменят амортисьора колата стоеше ли накриво? Измери ли разстоянието от центъра на колелото да ръба на калника - да не би само да ти се струва, че е крива? Пружините еднакво високи ли са?
Преди да ти сменят амортисьора колата стоеше ли накриво? Измери ли разстоянието от центъра на колелото да ръба на калника - да не би само да ти се струва, че е крива? Пружините еднакво високи ли са?
-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2007, 19:57
- Модел на автомобила: focus 1.8 TDCI
фокус
хмм!това е добра идея!!!благодаря за савета!ще го направя още утре!!!и не знаех че на всички модели е едно и също освен на RS!благодаря ти още веднъш за съвета!!!