Фиеста 1.3 92г. - трудно се върти волана
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- Status: Извън линия
-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2009, 13:40
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1, 92г.
Re: Фиеста 1.3 92г. - трудно се върти волана
Много благодаря за препратката към темата
Арестувах вече един приятел да съдейства. Ще го видим пустото каре и ще си покаже.
Вярно, че са ми здрави ръцете, ама айде нема нужда да тренирам още с волана

Арестувах вече един приятел да съдейства. Ще го видим пустото каре и ще си покаже.
Вярно, че са ми здрави ръцете, ама айде нема нужда да тренирам още с волана

-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Здравеите колеги, преди две седмици се наложи по спешност да купя още една кола и за пореден път се оказа Форд. Тъ, на Фиестата и се въртеше трудно волана и след смяна на каре-16лв., и смазване на всички движещи се части по кормилната уредба(-2 часа,) с UB-40-5лв., волана стана лек. Успех на всички.
-
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2009, 18:44
- Модел на автомобила: Tourneo Connect 2броя,в очакване на Grand Tourneo Titanium 1,6
Сутрин кат Омааш Юдве баници с боза ше има да връткаш цял ден аз така правя,напрайх Бахти Бицепсаkofe написа:Колеги, ако може някои да помогне със съвет:
За какво става въпрос:
От лятото забелязах че трудно се върти волана при завой, пък нямам разбито нищо по предницата. При смяната на летните гуми/летни-нови 2 месеца карани/ със зимни, нещата се оправиха за известно време, след около месец пак стана същото. Някакви идеи по въпроса, много ще съм Ви благодарен. [/b]

- dre55ed
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2008, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,6 16v 1995 90 h.p. Nissan Primera P11 GT 1997 150hp
Приятелю имах подобен спорблем след "плуване" със старата си фиеста 1,1 ходих по майстори искаха рейката да ми сменят 180 лв било струвало, накрая 1 майстор приятел ми акза да залея сглобките подвижните с нафта и да ги омотая с парцал и 2 дни да не карам колата.има 2 сглобки едната е извън купето под предния капак, другата е в краката ти при педалите, с една сппринцовка ги налей и ги увий.ще завиваш с 1 ръка като мен ":)
- eskort
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2006, 19:50
- Модел на автомобила: Бялата стрела
Днес и аз си напръсках вси4ко с ръждопреубразовател на спреи и после масло и грес и като че ли има ефект при движение волана се усеща доста по лек 

Ex XR2i...кара Alfa Romeo 145 1.9 JTD+Remap.