Проблем при спиране на Mondeo
- nedkos
- потребител 
- Регистриран: 22 ное 2008, 17:25
- Модел на автомобила: Vectra B 1.6 automat
- Status: Извън линия
Re: Проблем при спиране на Mondeo
 А така колега. Много се радвам,че помогнах. Поне сега и аз съм сигурен,че трябва да сменя тампончетата. Поне се убеждавам,че МП все пак разбират
  А така колега. Много се радвам,че помогнах. Поне сега и аз съм сигурен,че трябва да сменя тампончетата. Поне се убеждавам,че МП все пак разбират   
 Колко ти излезе ремонта и тампоните,че да се подготвим

- CeZaR
- потребител 
- Регистриран: 23 фев 2008, 17:08
- Модел на автомобила: Ford Mondeo `97 MK2 1.6 16V
Цената на едни и същи тампони варира от 43лв. до 90лв. и нагоре..... (за четирите тампона), с малко обикаляне, незнайно как ги намерих за 43лв   В сервиза в който ходих  цената на ремонта беше, по 20лв. на носач и после задължително се прави регулиране на двата моста-стенда е 30лв. и сега всичко е 6+
 В сервиза в който ходих  цената на ремонта беше, по 20лв. на носач и после задължително се прави регулиране на двата моста-стенда е 30лв. и сега всичко е 6+  

В сервиза в който ходих  цената на ремонта беше, по 20лв. на носач и после задължително се прави регулиране на двата моста-стенда е 30лв. и сега всичко е 6+
- scoti
- потребител 
- Регистриран: 28 апр 2008, 12:49
- Модел на автомобила: mondeo
Браво на мен значи съм бил прав още в началото като съм казал тампони и биалетки  а да ви се оплача и на мен пак взе да ми дърпа на ляво
 а да ви се оплача и на мен пак взе да ми дърпа на ляво  явно пак сум ги разбил
 явно пак сум ги разбил  тампончетата (ама все пак за това плащаме данаците на автомобилите да ни "оправят пътищата" ):) и тва става сапрос за около 5-6 хил. км градско
 тампончетата (ама все пак за това плащаме данаците на автомобилите да ни "оправят пътищата" ):) и тва става сапрос за около 5-6 хил. км градско  явно тря по здрави тампони
 явно тря по здрави тампони 

а да ви се оплача и на мен пак взе да ми дърпа на ляво
 а да ви се оплача и на мен пак взе да ми дърпа на ляво  явно пак сум ги разбил
 явно пак сум ги разбил  тампончетата (ама все пак за това плащаме данаците на автомобилите да ни "оправят пътищата" ):) и тва става сапрос за около 5-6 хил. км градско
 тампончетата (ама все пак за това плащаме данаците на автомобилите да ни "оправят пътищата" ):) и тва става сапрос за около 5-6 хил. км градско  явно тря по здрави тампони
 явно тря по здрави тампони 
- nedkos
- потребител 
Според мен най-хубавите части са в МП и след няколко дена там ще сменям тампоните ! 
Питах ги за цена и ми казаха ,че ще излезе около 30 лв . само тампоните на носач. Значи окло 80-100 лв. всичко като се има впредвид ,че дават гаранция на сложените от тях части в сервиза 1 година,което за мен е перфектно като се има впредвид ,че изминавам поне 30 000км на година.
Колега ,от къде ги взе тея тампони,че си ги разбил за 6 хил. км. ?

Питах ги за цена и ми казаха ,че ще излезе около 30 лв . само тампоните на носач. Значи окло 80-100 лв. всичко като се има впредвид ,че дават гаранция на сложените от тях части в сервиза 1 година,което за мен е перфектно като се има впредвид ,че изминавам поне 30 000км на година.
Колега ,от къде ги взе тея тампони,че си ги разбил за 6 хил. км. ?
- scoti
- потребител 
- Регистриран: 28 апр 2008, 12:49
- Модел на автомобила: mondeo
Ами тук до нас си има и едно "УШ" специализиран сервиз на форд  ако си от пловдив тря да знаеш каде е УЧилището Антон Иванов ем срещо него има един сервиз ФОРД та там и самия сервиз има и магазин  

- nedkos
- потребител 
Айде колеги и аз съм оборудвам с нови тампони от МП с техен труд. Тампоните на двата носача идват към 60 лв и отделно 75лв труд. Тука обаче има една такса която са ми сложили и малко се ядосах,която е 30 лв. Тя е за избиването на тампоните-така ми обясниха.Понеже било мн трудно да ги избият. Е ,това не трябва ли да е към общата цена за труда? Незнам вече ,всеки си слага каквито иска такси. Но пък ми сложиха 5 % отстъпка за редовен клиент !
Сега карам съмвсем различна кола !

Сега карам съмвсем различна кола !