Съвместимост на джанти
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2006, 20:53
- Модел на автомобила: ford scorpio
- Контакти:
- Status: Извън линия
Съвместимост на джанти
Здравейте,
искам да питам дали могат да се сложат джанти от Омега на Скорпиото. В смисъл дали дупките ще станат, дали са стандарт? Централния отвор дали е с еднакъв размер. Това разбира се, ако има някой който е опитвал и знае със сигурност. Стори ми се, че на Омегата са с болтове захванати, а на Скорпиона са с гайки.
Мойте са нормални 14-ки железни с 185/65, а тия летите(със спиците, ако се сещате) са 195/хх/15
Би трябвало да добие по-агресивен вид. Виждал съм Скорпио с същите джанти... хванахте ми мисъла предполагам.
Мерси.
искам да питам дали могат да се сложат джанти от Омега на Скорпиото. В смисъл дали дупките ще станат, дали са стандарт? Централния отвор дали е с еднакъв размер. Това разбира се, ако има някой който е опитвал и знае със сигурност. Стори ми се, че на Омегата са с болтове захванати, а на Скорпиона са с гайки.
Мойте са нормални 14-ки железни с 185/65, а тия летите(със спиците, ако се сещате) са 195/хх/15

Мерси.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Колега малко си поиграх(още продължавам ) и направих ВАЖНА ТЕМА Съдържание на раздел ХОДОВА ЧАСТ
Та там като отвориш има точно 7 теми ( за сега ) за Скорпио и 2 от тях са за джантите на Скорпио.
Въпрос за Джанти на Скорпио - в нея колегата:
Размери на джанти - в нея колегата:
Та там като отвориш има точно 7 теми ( за сега ) за Скорпио и 2 от тях са за джантите на Скорпио.
Въпрос за Джанти на Скорпио - в нея колегата:
Kakво е разстоянието междо дупките на Форд СкорпиоPlamen CONSUL 73 написа:Стават от Гранада , Мерцедес ,Опел Омега . Аз имам 14ки и15 ки за Скорпио..
Размери на джанти - в нея колегата:
rucy написа:инфо:PCD-Диаметър на кръговата стъпка/мм/
инфо:Централен отвор-/мм/
P.C.D. (ПСД) - диаметър на кръговата стъпка
показва в милиметри диаметъра на кръга, свързващ центровете на отворите за болтовете.
Според модела на автомобила варира P.C.D. както и броят на болтовете.
FORD
Scorpio('95-)---Централен Отвор-63,3---PCD-4x108mm
Granada/Scorpio(-'94)---Централен Отвор-63,3---PCD-5x112mm
OPEL
Omega/Senator/MV 6---Централен Отвор-65---PCD-5x110mm
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN