гуми
- nyky
- потребител
- Регистриран: 05 дек 2009, 01:05
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Status: Извън линия
гуми
колеги имам едно запитване
нацелих една голяма дупка и гумата се скъса отстрани на борда както знаете тази гума е за боклука...........(доста се ядосах)
тези гуми ги купих миналото лято чисто нови и ги карам само през лятото на един сезон са та въпроса ми е сега ако си купя само една гума същата чисто нова като спуканата ще има ли някъкъв проблем забравих да спомена че става въпрос за предна гума ........дали ще има проблем за предницата след като едната гума ще има няколко "mm" по голям граифер 

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: гуми
Е с тия финанси няма какво да коментираме. Взимай една и пробвай как ще е. Не знаем колко е износена другата. Ако караш винаги с мисълта, че едната е по-зле... 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Абе и отпред да си останат, не е чак толкова фатално.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Зависи от много неща.
На последните коли все имам късмет да са били съвестни предишните собственици и да са купували поне 2х2 еднакви гуми.На мен определено не ми е за сефете да карам с 4 различни гуми,от които поне два регенерата.Че има разлика-има.Но тя се усеща главно на мокро и при скорости над 100.Тук вче другия момент-човек като си знае какъв дарак кара,трябва да си прави сметка и как да го кара.
На последните коли все имам късмет да са били съвестни предишните собственици и да са купували поне 2х2 еднакви гуми.На мен определено не ми е за сефете да карам с 4 различни гуми,от които поне два регенерата.Че има разлика-има.Но тя се усеща главно на мокро и при скорости над 100.Тук вче другия момент-човек като си знае какъв дарак кара,трябва да си прави сметка и как да го кара.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!