Проблем
- камино
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2005, 14:19
- Модел на автомобила: Мондео GLX 1.8 16V
- Status: Извън линия
Проблем
Дайте съвет, преди време започна да поскърцва нещо при рязко тръгване и при сваляне на по ниска скорост. Имам чуството че някои от тампоните на двигателя си е заминал. Имали такава вероятност. И горе долу колко ще струва рашаването на проблема. 

- RsMondeo
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2005, 10:24
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 16v 115+ hp
Мисля че е втулката на Изпускателните колектори една конусна керамична е... ако не е тва виж тампона на скоростанта кутия... но ако тои се е разбил ще ти подскача и скоростния лост!
Сблъсквал сам се с това и затова знам:))
Успех
Втулката е 23 лв в МП тампона 65 мисля че беше като втулката можеш да смениш и сам само ти трябва канал:)
Сблъсквал сам се с това и затова знам:))
Успех
Втулката е 23 лв в МП тампона 65 мисля че беше като втулката можеш да смениш и сам само ти трябва канал:)
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Ако при освободен аксиален лагер(когато педала на съединителя е натиснат докрай) се чува шум,това означава че си заминава аксиалният лагер. При автомобили след септември 1996 лагера се смена в комплект с поемащия цилиндър на съединителя.
Също може да шуми при натоварване и от гасителя на колебанията на феродовия диск,ако заяждат пружинките.
Дано не е от съединителя,че лоша работа,бая скъпичек ремонт.Ако пък си и с хидравличен като мен-мама мия
Също може да шуми при натоварване и от гасителя на колебанията на феродовия диск,ако заяждат пружинките.
Дано не е от съединителя,че лоша работа,бая скъпичек ремонт.Ако пък си и с хидравличен като мен-мама мия