Рангове
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
- Status: Извън линия
Рангове
Колеги предлагам да сменим/разнообразим ранговете във форума. Сегашните са следните :
редник 1 мнение
ефрейтор 10 мнения
сержант 15 мнения
старши сержант 20 мнения
старшина 30 мнения
младши лейтенант 40 мнения
лейтенант 60 мнения
старши лейтенант 80 мнения
капитан 100 мнения
майор 150 мнения
подполковник 200 мнения
полковник 350 мнения
генерал 500 мнения
Гуру 650 мнения
Всеки който има идея нека да я сподели и след това можем да обсъдим предложенията. За момента това са 14 ранга като мисля че бройката им е достатъчна. Може да се увеличи броя на мненията за достигане на даден ранг.
редник 1 мнение
ефрейтор 10 мнения
сержант 15 мнения
старши сержант 20 мнения
старшина 30 мнения
лейтенант 60 мнения
капитан 100 мнения
майор 150 мнения
подполковник 200 мнения
полковник 350 мнения
генерал 500 мнения
Гуру 650 мнения
Всеки който има идея нека да я сподели и след това можем да обсъдим предложенията. За момента това са 14 ранга като мисля че бройката им е достатъчна. Може да се увеличи броя на мненията за достигане на даден ранг.
Поздрави

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Според мен е добре да си останат военните звания, понеже имат градация, пък и всеки ги знае. Всички сме наясно за символика в тях и това, че освен брой мнения нищо друго не казват....
От друга страна нов потребител, обикновен потребител, напреднал потребител и т.н. правят конкретна диференциация и дават определение на всеки юзер, което от своя страна може и да е невярно твърдение! Най-малкото - всички сме потребители. Ако под ника ми стои примерно "професионалист" това в действителност въобще не е така (щото си знам че съм аматьор)....
Колкото до броя мнения за ранг - хич не ми дреме! Ако искате - разжалвайте през месец или сложете по-високи нива....нямам нищо против.
Това е моето мнение!
От друга страна нов потребител, обикновен потребител, напреднал потребител и т.н. правят конкретна диференциация и дават определение на всеки юзер, което от своя страна може и да е невярно твърдение! Най-малкото - всички сме потребители. Ако под ника ми стои примерно "професионалист" това в действителност въобще не е така (щото си знам че съм аматьор)....
Колкото до броя мнения за ранг - хич не ми дреме! Ако искате - разжалвайте през месец или сложете по-високи нива....нямам нищо против.
Това е моето мнение!

- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Сигурно ще е справедливо да се направи някакво уравняване заради обединяването.Аз съм ЗА.А сегашните ми харесват.
Последна промяна от vlad на 17 дек 2005, 02:08, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2006, 23:54
- Модел на автомобила: Opel
Re: Рангове
Ехеее, хора направо ме развеселихте с тези звания. Добре, че попаднах в този форум, за да стана редник. Никога не съм бил редник, а съм започнал от курсант, а сега съм офицер ама това между другото. Предполагам, че пък други се кефят на по-високи званияThe seven написа:Колеги предлагам да сменим/разнообразим ранговете във форума. Сегашните са следните :
редник 1 мнение
ефрейтор 10 мнения
сержант 15 мнения
старши сержант 20 мнения
старшина 30 мнения
лейтенант 60 мнения
капитан 100 мнения
майор 150 мнения
подполковник 200 мнения
полковник 350 мнения
генерал 500 мнения
Гуру 650 мнения

Оригинално сте го измислили и не съм го срещал в нито един форум до сега. Исками се само да кажа, че ако ще е гарга да е рошава. В армията няма звание ГУРУ както сте го написали. Може да се продължи след полковник с ГЕНЕРАЛ-МАЙОР, ГЕНЕРАЛ-ПОДПОЛКОВНИК, ГЕНЕРАЛ-ПОЛКОВНИК, МАРШАЛ, ГЕНЕРАЛИСИМУС СТИГА БРОЙКАТА ДА НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА.
Хайде със здрае на всички!

sawa написа: Ехеее, хора направо ме развеселихте с тези звания. Добре, че попаднах в този форум, за да стана редник. Никога не съм бил редник, а съм започнал от курсант, а сега съм офицер ама това между другото. Предполагам, че пък други се кефят на по-високи звания![]()
Оригинално сте го измислили и не съм го срещал в нито един форум до сега. Исками се само да кажа, че ако ще е гарга да е рошава. В армията няма звание ГУРУ както сте го написали. Може да се продължи след полковник с ГЕНЕРАЛ-МАЙОР, ГЕНЕРАЛ-ПОДПОЛКОВНИК, ГЕНЕРАЛ-ПОЛКОВНИК, МАРШАЛ, ГЕНЕРАЛИСИМУС СТИГА БРОЙКАТА ДА НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА.

-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2006, 23:54
- Модел на автомобила: Opel
Благодаря ти колега за инфото. Бях си помислил, че е военен...valboy написа:sawa написа: Ехеее, хора направо ме развеселихте с тези звания. Добре, че попаднах в този форум, за да стана редник. Никога не съм бил редник, а съм започнал от курсант, а сега съм офицер ама това между другото. Предполагам, че пък други се кефят на по-високи звания![]()
Хайде със здрае на всички!Това все пак не е военен форум..........

А ако искаш да промениш нещо се обърни към администратора и на него му кажи, че не е военен форума, а не на мен. Все пак аз не съм ги измислил военните звания тук, а само коментирах г-н Капитан.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Това с ранговете е порочна практика и се надявам да се прекрати в скоро време...valboy написа:Няма ли начин мненията ни в КАФЕНЕ да не се прибавят към общия брой мнения? То примерно аз още малко дето се вика ще стана МАСТЕР ГУРУ, а пък нямам голям опит с ремонта на автомобилите....racer11 написа:....... во общия случай човек с доста мнения, който не е баннат, все пак разбира нещо....

-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
Позна от първия път! Аз пък съм почнал от редник и съм стигнал до редник от запаса (в армията де).sawa написа:Ехеее, хора направо ме развеселихте с тези звания. Добре, че попаднах в този форум, за да стана редник. Никога не съм бил редник, а съм започнал от курсант, а сега съм офицер ама това между другото. Предполагам, че пък други се кефят на по-високи звания...
От малък мечтата ми е била да съм подполковник, и чак в този форум тя стана действителност! Ура! Това неописуемо ме кефи!
Даже то затова съм и в този форум изобщо, за едното подполковничество! Кеф велик, нощно време се пипам по двете звезди!
Моля ви не ми пипайте клубното звание, защото ще се разцивря, ще ви се разсърдя и ще се преместя в друг форум! Или подполковник или нищо, няма да си играйкам с вас, така да знаете!

- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3