Първа група в ПЕТЪК София-Априлци
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
- Status: Извън линия
Първа група в ПЕТЪК София-Априлци
Видях, че Любо направи много хубава тема и реших и за тези които ще пътуваме петък да си кажат тук, за да не тръгнем без някой 

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
аз + 1
доколкото разбрах някой някъде се е разбирал за 19 - 19.30 на Шел-а на Ботевградско шосе... мен това ме урежда...
Предлагам обаче да кажем така:
"От бензиностанцията се тръгва в 19.30. Всеки закъснял гони... или пътува сам"
Доколкото разбрах Пламен ще идва от Благоевград и може да се забави... нека да каже как го предвижда, но аз ако трябва ще го изчакам за да пътуваме заедно.
Може от сега да планираме една спирка по пътя, за да се знае и догонващите да я имат в предвид.
П.С моите телефони няма някой дето не ги знае, но...
0888 55 83 83...
доколкото разбрах някой някъде се е разбирал за 19 - 19.30 на Шел-а на Ботевградско шосе... мен това ме урежда...
Предлагам обаче да кажем така:
"От бензиностанцията се тръгва в 19.30. Всеки закъснял гони... или пътува сам"
Доколкото разбрах Пламен ще идва от Благоевград и може да се забави... нека да каже как го предвижда, но аз ако трябва ще го изчакам за да пътуваме заедно.
Може от сега да планираме една спирка по пътя, за да се знае и догонващите да я имат в предвид.
П.С моите телефони няма някой дето не ги знае, но...
0888 55 83 83...
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Аз тръгвам от Благоевград в петък 17,30 часа и се надявам в 19,30 да съм на ШЕЛ , а за спирка по пътя варианти те са:la4o написа: Доколкото разбрах Пламен ще идва от Благоевград и може да се забави... нека да каже как го предвижда, но аз ако трябва ще го изчакам за да пътуваме заедно.
1. ОМВ на магистралата
2. ШЕЛ накрая на магистралата
3. В село Български извор пред ресторанта " Мри Миро"
Друг ако има предложения да казва
-
- потребител
Абе найстина е късно но до 17,00 съм на работа. Като тръгна в 17,30 от Благоевград до Владая е 1 час, а от там до ШЕЛ е божа работа колко време ще е при положение че е петък.cossy написа:И аз мисля, че 19 е късничко, ама...
Все пак аз съм сам така че не е нужно да се съобразявате с мен. Пътя го знам все пак до преди 2 месеца живеех в Ловеч

- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
-
- потребител
-
- потребител
Да ти си изминал 60-70 км , а аз до София съм изминал до тогава 100 км + 30 км допълнително защото ще мина през северната дъга на околовръстното( само без въпроси ама защо ) и представи си бутилка от 25 л колко побира и до къде ще ми стигне газта.shmitc написа:Много е рано за спиране на ОМВ на магистралат,защото ще сме изминали едва около 60-70 км,което за магистрала е нищо.
П.П. Аз на на ОМВ подавам ляв мигач спирам и за около 10 мин. се обслужвам и после тръгвам ако спирате здраве да е иначе ще се видим в Априлци.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...Повечето не са идвали досега на подобни мероприятия... в тази връзка пояснявам - определените за спиране места са за събиране на колоната, сносно WC и даване възможност на закъснелите да ни настигнат. Обикновено, дори и при по-кратки пътувания спираме много по-начесто - къде за извънредна нужда, къде някой иска да снима нещо...и така! Никой не ни гони, не сме и на състезание само да юркаме...