ВАЖНО!!!МНОГО ДАЖЕ! ->СРЕЩА 15 Май
- MARVITCH
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 15:44
- Модел на автомобила: SIERRA 1.8 CVH Ghia
- Контакти:
- Status: Извън линия
Явно някой друг път ще стане това. Нищо не е уточнено, а и няма време да се уведомят всички колеги....
Но това не пречи който може да дойде на ОМВ Банишора-обичайната неделна среща.
Но това не пречи който може да дойде на ОМВ Банишора-обичайната неделна среща.
Последна промяна от MARVITCH на 14 май 2005, 00:55, променено общо 1 път.

- achkob
- модератор
- Регистриран: 25 май 2005, 22:44
- Модел на автомобила: focus 1.8TDDi ambiente wagon
- Контакти:
еми ок!то маи и времето няма да е много хубаво така 4е остава за друг път...предлагам обаче всеки които няма постоянен достъп до интернет,да остави тел за връзка,по възмозност гсм,аз лично поемам отговорност на хората с мтелски номера да пра6там смси за евентуални срещи и мероприятия,за да могат да се организират по-отрано...просто предложение...и нека да са в отделна тема или ги пращаите на achkob@yahoo.com ... също така може и исикю номера да дадета,да си 4атим...
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
През летния сезон (а той дойде) предпочитам на Камбаните.
Мисля, че няма нужда да се свираме по бензиностанциите, когато можем да сме нашироко. Освен това на Камбаните хората (които искат, разбира се) могат да си изведата децата на разходка, а не бензиностанцията незнам къде ще се занимават тия деца.
Така че мойто мнение на Камбаните.
П.П. Но тази неделя няма да мога да дойда
Мисля, че няма нужда да се свираме по бензиностанциите, когато можем да сме нашироко. Освен това на Камбаните хората (които искат, разбира се) могат да си изведата децата на разходка, а не бензиностанцията незнам къде ще се занимават тия деца.

Така че мойто мнение на Камбаните.
П.П. Но тази неделя няма да мога да дойда

-
за 15 сам сагласен ама имам въпрос
на колко време ги правите тия сбирки даите да се саберем няакаде изван София та да им е еднакво разстоянието на всички и на вас и на нас от 'провинцията"

-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2005, 07:38
- Модел на автомобила: Sofia
Не мога да разбера каква е тази мешания, нещо като повреден телефон, кой е казал че няма да има среща - ако е Марвич, ми да не ходи..
към 17 часа на ОМВ е срещата, Коси вече каза че ще е там. Брок, заповядай и ти.
към 17 часа на ОМВ е срещата, Коси вече каза че ще е там. Брок, заповядай и ти.

Последна промяна от acj_ на 14 май 2005, 21:14, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2005, 07:38
- Модел на автомобила: Sofia
Ако много държиш да има две срещи, искаш ли да ти предложа аз да те заместя, да подишам на Камбаните, пък ти да идеш до ОМВ-то, да се видиш с другите.overclock написа:Аз утре към 16:30 ще мина през камбаните, ако има някои ще се видим, ако не ще подишаме чист въздух със Сиерата и ще си ходим![]()
Ако има и други желаещи нека доидат.

- Overclock
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2005, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 1,8TD, BMW 316 96'
- Контакти:
Изобщо не държа да има две срещи, утре съм цял ден със сина ми и ще е много тъпо от моя страна да го заведа на OMV вместо на Камбаните, където е по-приятно и за двама ни.Просто няма начин да ме заместиш, иначе бих се разходил до Банишора.Мисля, че е по-добре срещите да са на различни места (особено през лятото) и то извън София, отколкото всеки път на бензиностанцията.acj написа:Ако много държиш да има две срещи, искаш ли да ти предложа аз да те заместя, да подишам на Камбаните, пък ти да идеш до ОМВ-то, да се видиш с другите.![]()
![]()