Изцепки в "Турбо на Фиестата?"
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
- Status: Извън линия
Изцепки в "Турбо на Фиестата?"
Ooooo ... любима тема "имам кола искам турбо (ама по-тънко, че вече напълних резервоара/сложих MP3)"red написа:Има едно Туинго с реактивен двигател......много ще тие е полезна турбина!
edit cossy: Колега, прекалявашКато не можеш да се включиш в темата със съвет, не се вйкючвай изобщо
![]()
P.S. след като вече няма рангове - не се притеснявам че ще бъда обвинен че трупам постове !
до cossy:
не знам кой те е сложил за модератор - но не ставаш !!!
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Така ли? И как го реши? По това, че има хубави изчерпателни мнения които могат да бъдат полезни или поради това, че съм намалил този текст на red 
п.п. Всякакви коментари извън темата ще бъдата изтривани вече без каквото и да било предупреждение, не виждам смисъл да правя забележки вече. По-късно ще почистя и тази тема
Има едно Туинго с реактивен двигател......много ще тие е полезна турбина!

п.п. Всякакви коментари извън темата ще бъдата изтривани вече без каквото и да било предупреждение, не виждам смисъл да правя забележки вече. По-късно ще почистя и тази тема

-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
ако модератора си беше на мястото - щеше да премести питането в първата подобна тема. така и питащия щеше да я прочете - и ако има желаещи да я допълват!paci написа:Е то пък кой става ?Mondeo18TDI96 написа:до cossy:
не знам кой те е сложил за модератор - но не ставаш !!!
И аз не съм от най-обичаните
Подкрепям забележката на cossy по темата.
Модератора е затова, да има някой да е виновен
... а иначе впечатленията ми не са само от тази тема!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Не те разбрах добре. Начи нова тема аз 1-ви съм питал (като стъпихме на новата платформа) да се премести като отговор към стара и НЕ ставаMondeo18TDI96 написа:ако модератора си беше на мястото - щеше да премести питането в първата подобна тема. така и питащия щеше да я прочете - и ако има желаещи да я допълват!

Ако беше ... ако беше ... и аз снощи не трябваше да въртя гуми на 2-ра и да изпреварвам опели от дясно но бързах много кво да се прави. Като стигнах се псувах, че карах така

Почти винаги има вариант да се постъпи по друг начин.
Сега cossy ако си беше направил пас и тия двамата бяха докачливи да се бяха изпокарали, да се включат и други и пак щеше да има "ама тука няма ли модератор?"
+ това огледай се red за днес каква активност е показал.
И аз съм му направил забележка в "ДВИГАТЕЛИ"
И petkoff_pl му е трил изцепка.
Нещо човека е разпускал яко

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Дори да искам да направя това което казваш, физически е невъзможно поради правата и функциите които могат да изпълняват модераторите. Аз, като модератор мога само да трия и премествам теми и съобщения (без да добавям и закачам теми или съобщения в някоя друга тема). Други възможности нямамMondeo18TDI96 написа: ако модератора си беше на мястото - щеше да премести питането в първата подобна тема. така и питащия щеше да я прочете - и ако има желаещи да я допълват!
... а иначе впечатленията ми не са само от тази тема!