YACCO Motor Oils
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2013, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Re: YACCO Motor Oils
Защо не се използва при автоматични скоростни кутии ?
- assfull
- Търговец
- Регистриран: 18 юни 2014, 09:55
- Модел на автомобила: Honda Crv
Не искам да звучи несериозно, но нямам конкретен отговор на въпроса ти. Просто химиците са преценили, че една част от добавките (спрямо състава си) НЕ са подходящи за работа в автоматични кутии.
Ако наистина ти е нужен изчерпателен отговор подкрепен с документация, бих могъл да се опитам да я получа от YACCO Франция.
Ако наистина ти е нужен изчерпателен отговор подкрепен с документация, бих могъл да се опитам да я получа от YACCO Франция.
-
- потребител
Интересувам се. Ще съм ти благодарен,ако потърсиш отговор на въпроса ми при Французите.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Добавките в повечето случаи са на молибденова основа, и се отлагат на износените места-детайли. Отлагането им по командният блок на скоростите може да навреди, и обратното да помогне на износените зъбни колела, но не може да се съчетаят двете едновременно. Това мисля е вероятността да не се препоръчват за автоматични трансмисии.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- assfull
- Търговец
Колега Форито;
както и предполагах, някои неща са фирмена тайна. Нищо по конкретно не ми отговориха от Франция, освен че голяма част от състава и пропорциите са тайна и няма как да ми я предоставят.
Все пак ги разбирам.
Нека се придържаме към тяхната препоръка, смятам че това е достатъчно, все пак те са тези които призвеждат и знаят най-добре предимствата на всеки свой продукт.
Отговора изглежда горе долу така: "Ние сме упоменали къде и как да се използва добавката, както и къде НЕ. Бихме могли да дадем точен отговор, но това е свързано с разкриване на състава на този продукт, което е в разрез с нашата политика."
Съжалявам, но това е с което мога да помогна конкретно за тази добавка.
Поздрави.
както и предполагах, някои неща са фирмена тайна. Нищо по конкретно не ми отговориха от Франция, освен че голяма част от състава и пропорциите са тайна и няма как да ми я предоставят.

Нека се придържаме към тяхната препоръка, смятам че това е достатъчно, все пак те са тези които призвеждат и знаят най-добре предимствата на всеки свой продукт.
Отговора изглежда горе долу така: "Ние сме упоменали къде и как да се използва добавката, както и къде НЕ. Бихме могли да дадем точен отговор, но това е свързано с разкриване на състава на този продукт, което е в разрез с нашата политика."
Съжалявам, но това е с което мога да помогна конкретно за тази добавка.
Поздрави.
-
- потребител
Благодаря за своевременния отговор. Американците са разработили точно добавка за автоматична скоростна кутия, но и тях ако питам сигурно пак ще е фирмена тайна. Защо пък да не пробвам ?
- assfull
- Търговец
Опитай колега, дано имаш успех
Времето най-после застудя, за все още неподготвените предлагаме 5 литра течност за чистачки YACCO (-20 градуса) на цена от 14 лева. >:D<:

Времето най-после застудя, за все още неподготвените предлагаме 5 литра течност за чистачки YACCO (-20 градуса) на цена от 14 лева. >:D<:
-
- потребител
- Регистриран: 17 ное 2014, 15:49
- Модел на автомобила: Форд С МАКС
Цената е добра.
- assfull
- Търговец
С радост искаме да Ви съобщим, че вече разполагаме с уред за измерване на състоянието на двигателното масло и каним всички наши настоящи и бъдещи клиенти на БЕЗПЛАТЕН тест. Цялата процедура отнема няколко минути.
Разполагаме и с рефрактометър за антифриз и течност за чистачки. Тестването за нашите клиенти отново е БЕЗПЛАТНО.
Весели празници.
Разполагаме и с рефрактометър за антифриз и течност за чистачки. Тестването за нашите клиенти отново е БЕЗПЛАТНО.
Весели празници.
-
- потребител
- Регистриран: 17 ное 2014, 15:49
- Модел на автомобила: Форд С МАКС
На кои места става тестването,къде ?
- assfull
- Търговец
Тестването става в София кв.Разсадника бл.87 вх.11 ,където се намира магазина !
- le6o
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2013, 11:00
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 tddi
Посетих магазина в кв. Разсадника. Изключително доволен от обслужването. Така се работи с клиенти! Отговарят на всички въпроси, пък и дават ценни съвети.
Възползвах се от промоцията и ми замериха маслото, което показа добра работа на двигателя. Когато сменя маслото, ще дам и обективно мнение за Lube F 5W30.
Магазина се намира в първия блок от дясната страна на бул. Възкресение (за идващите от К. Величков). За съжаление са три блока с N:87 само входовете са им различни, като съвет може да актуализирате снимката на сайта.
Пожелавам Ви много клиенти и успех в бизнеса!
Поздрави
Възползвах се от промоцията и ми замериха маслото, което показа добра работа на двигателя. Когато сменя маслото, ще дам и обективно мнение за Lube F 5W30.
Магазина се намира в първия блок от дясната страна на бул. Възкресение (за идващите от К. Величков). За съжаление са три блока с N:87 само входовете са им различни, като съвет може да актуализирате снимката на сайта.
Пожелавам Ви много клиенти и успех в бизнеса!

Поздрави
- assfull
- Търговец
Колеги, добавям нов продукт на нашият пазар от гамата на YACCO
http://www.yacco-sofia.com/galaxie-gt-5w50
http://www.yacco-sofia.com/galaxie-gt-5w50
- assfull
- Търговец
YACCO поздравява всички фенове с настъпването на новата 2015 година.
Желаем на всички Вас успешна година и много незабравими емоции с любимата марка.

Желаем на всички Вас успешна година и много незабравими емоции с любимата марка.

- assfull
- Търговец
Здравейте колеги.
Преместихме представителството в нов и по-хубав магазин. Намира се на 50 метра от стария който Вие знаете

screen cap
Все още имаме довършителни работи, но се надяваме да Ви хареса повече.
Преместихме представителството в нов и по-хубав магазин. Намира се на 50 метра от стария който Вие знаете

screen cap
Все още имаме довършителни работи, но се надяваме да Ви хареса повече.
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2010, 14:16
- Модел на автомобила: Ford Taunus 20MTS
Бихте ли ми дали цена за полусинтетично масло 10W40 VX300 - 4 и 5 л опаковка.
- assfull
- Търговец
Здравейте.
VX 300 10w40 2л. опаковка е на цена от 26лв.
VX 300 10w40 5л. опаковка е на цена от 62лв.
Ако ми позволите, бих препоръчал VX 500 10w40 като по-нов и по-съвършен продукт. Като цените са както следва:
VX 500 10w40 2л. опаковка е на цена от 29лв.
VX 500 10w40 2л. опаковка е на цена от 69лв.
VX 500 10w40 "наливно" е на цена от 13лв./л. ( съответно за 5л. цената е 65лв.)
Ако може да споделите и за какъв автомобил става дума.
Приятен ден.
VX 300 10w40 2л. опаковка е на цена от 26лв.
VX 300 10w40 5л. опаковка е на цена от 62лв.
Ако ми позволите, бих препоръчал VX 500 10w40 като по-нов и по-съвършен продукт. Като цените са както следва:
VX 500 10w40 2л. опаковка е на цена от 29лв.
VX 500 10w40 2л. опаковка е на цена от 69лв.
VX 500 10w40 "наливно" е на цена от 13лв./л. ( съответно за 5л. цената е 65лв.)
Ако може да споделите и за какъв автомобил става дума.

Приятен ден.
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2010, 14:16
- Модел на автомобила: Ford Taunus 20MTS
Тойота MR2, 1986, 4AGELC, 1,6 l, 85 kW, 235 000 км (реални), вероятно със стандартно износване. По известни причини не търся някакви супер масла, а такива, които да са достатъчно пригодни за този клас автомобил.