относно екскурзиите
-
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 11:42
- Модел на автомобила: Eskort 1.4 CVH 92 хечбек
- Контакти:
- Status: Извън линия
относно екскурзиите
Колеги,аз съм съвсем нов тука,но идеята да се правят такива екскурзии е супер.Наистина не е лошо да се обявявар датите и подробностите колкото се може по-рано,все пак ходим и на работа.Уначе с удоволствие ще дойда с гаджето на такъв купон,нищо че сме над 40 годишни:)
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
А няма ли да има поне една анкета с възможните дата и места?? Или принципа е да се избере някое по-отдалечено място по възможност с черен път до него и дата удобна на няколко човека само??S@sel@ написа:На 20 март се надявам да пуснем съобщение за следващото клубно пътуване- дата, маршрут и т.н.
FORD - Feel the difference.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Традиционно датата и маршрута са удобни за тези, които ходят...Polly написа:А няма ли да има поне една анкета с възможните дата и места?? Или принципа е да се избере някое по-отдалечено място по възможност с черен път до него и дата удобна на няколко човека само??S@sel@ написа:На 20 март се надявам да пуснем съобщение за следващото клубно пътуване- дата, маршрут и т.н.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Поли,
и аз питам, ама няма кой да ми отговори...
ще ти кажа защо... просто не сме обсъждали абсолютно нищо... намислили сме си, че Април месец ще ходим някъде... въпроса е къде...
Както знаеш тези неща ги коментираме м/у хората които ги посещаваме (в това число и ти), а след това се стараем да ги обявим на всички достатъчно рано за да могат да си нагодят плановете...
тъй... това е от мен... моля без напрежение... шъ вземи да ви хвани ток!
Поздрави,
la4o
едит: М/у другото ако някой има предложения нека да ги сподели... но нека да не е в тази тема... тя е била за СЪЪЪЪЪВСЕМ друго нещо...
...бе няма ли модератори в тоя раздел бе?!?
и аз питам, ама няма кой да ми отговори...
ще ти кажа защо... просто не сме обсъждали абсолютно нищо... намислили сме си, че Април месец ще ходим някъде... въпроса е къде...
Както знаеш тези неща ги коментираме м/у хората които ги посещаваме (в това число и ти), а след това се стараем да ги обявим на всички достатъчно рано за да могат да си нагодят плановете...
тъй... това е от мен... моля без напрежение... шъ вземи да ви хвани ток!

Поздрави,
la4o
едит: М/у другото ако някой има предложения нека да ги сподели... но нека да не е в тази тема... тя е била за СЪЪЪЪЪВСЕМ друго нещо...
...бе няма ли модератори в тоя раздел бе?!?
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Без коментарkEFi написа:...То обикновено е събота и/или неделя, ама ако Поли иска можем да ги правим пътуванията в сряда и четвъртък примерно...

Но бях задала въпрос, на който ми беше отговорено, за което благодаря

Но ако все пак има модератор, ще е добре да сложи нещата под контрол

FORD - Feel the difference.