и какво правим сега?
-
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2007, 01:55
- Модел на автомобила: '85 Sierra 2.0 EFI двувратка!
- Status: Извън линия
и какво правим сега?
тука надушвам някаква секта на "големите стъкла"
все пак за пореден път не ми давате възможност да се изкажа, за съжаление трябва да пускам пак нова тема
та не мога да следя кой е модератор и кой не. прочел съм правилата на форума и смятам, че се придържам към тях.
към колегата, който ме помоли да му пусна лична бележка (или съобщение) не знам как го водите тук, смятам, че е справедливо да се дискутира открито.
и все още никой не ми е отговорил на въпроса, също и не ми е истрита заключената обява.
как да процедирам от тук нататък - да чакам да изтриете старата и тогава да пусна нова или да си пускам нова без да се притеснявам
п.п. сега и ако тази тема заключите направо ще ме сбъркате от смях
дайте да се разберем в една тема най-накрая
все пак за пореден път не ми давате възможност да се изкажа, за съжаление трябва да пускам пак нова тема

та не мога да следя кой е модератор и кой не. прочел съм правилата на форума и смятам, че се придържам към тях.
към колегата, който ме помоли да му пусна лична бележка (или съобщение) не знам как го водите тук, смятам, че е справедливо да се дискутира открито.
и все още никой не ми е отговорил на въпроса, също и не ми е истрита заключената обява.
как да процедирам от тук нататък - да чакам да изтриете старата и тогава да пусна нова или да си пускам нова без да се притеснявам

п.п. сега и ако тази тема заключите направо ще ме сбъркате от смях

дайте да се разберем в една тема най-накрая

- valerko1
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ
- Status: Извън линия
Егати нахалеца си....ти не разбра ли, че абсолютно във всички форуми повтарям АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ модератора е вся и всех....еми просто ще ти резнат квитанцията, ще ти турят БАНана грубо казано и край с форума....предполагам няма да се самоубиеш заради тая работа, ама все пак малко по-кротко. Пък чак и обяснения искаш....свирка искаш ли да ти направят?