Защо на феновете на Форд в софия не им се получава срещата !

... но може да са полезни
Потребителски аватар
shmitc
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2006, 18:26
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4TDCI'04, Ford Fiesta 1.4TDCI'08
Контакти:
Status: Извън линия

Мнение от shmitc » 07 ное 2007, 20:22

Значи колега не си мисли ,че тук пишат постове само хора както казваш много по малки от теб,а и това не значи че разбираш много повече от нас.Тук пишат хора,а и на срещи се събираме от всякаква възраст и си говорим и коментираме теми от всякакво естество.Това че не ти харесва този форум проблема си е лично твой,а не наш.Всичко хубаво ти желая занапред.Извинявам се на модераторите че този пост не е по темата.
Изображение
Изображение
Être soi-même, il ya assez d'autres personnes

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 07 ное 2007, 20:33

valdesbg написа:
kEFi написа:...Това е форум за хора, от хора и с цел взаимопомощ т.е. връзката е двупосочна!Освен това не е Радио Ереван или Клуб на Гадателите и Астролозите, за да получава всеки отговорите, които търси за себе си или собствен проблем!
Проблемите си ги решаваме чрез споделяне на собствен опит и повечко налучкване (щото е и индиректно, неналично и т.н.)!

Срещите не са ограничени! Не са само и единствено свързани с колите ни т.е. срещите са между хора! Запознанства, контакти и... разпускане и развлечение примерно!
Никой не пише неизвинени отсъствия, нито задължава някого с нещо!

Крайно ме учудват чисто консуматорските нагласи на някои, писали по-горе! Да не би някой на някого да е длъжен? Още повече от модератор!
И аз така си мислех ....
Не се , а и нямам право да се сърдя на никого ! Просто разликата в поколенията не отчетох ( грешка ) , защото АЗ винаги гледам да помогна .. така ни учеха през социализма - ВИНОВАТ товаришч назидател ( визирам всички обидени , или по-скоро гузни гореизказали се ) . Интересно как сте пропуснали че благодарих на хората от провинцията готови на немедленна среща , но уви - от Ямбол май беше човека . А проблемите винаги си ги решавам сам ! И за друго си прав - никой на никого не е длъжен .. опира до възпитание/манталитет/човещина . Ама май много се е "оминистерствало" (разбирай фамилията на мин. на образованието) младото поколение :)
Желая успех на всички мислещи по този начин .
На онези на които съм дал телефона си - офертата да отида лично с тях за да напазаруват части с 30%
отстъпка и да ги насоча към места в пъти по-евтин ( но не за сметка на качеството ) ремонт си остава , звъннете - на линия съм .
Това е последния ми пост тук .
Здраве и късмет на всички :)
...Хм! Какво ще кажеш за следното:
- аз съм много обиден, че не взе отношение по проблема ми с паленето! Обиден съм и на всички останали ХХХХХ регистрирани юзера за това!!!
Как звучи според теб и колко е сериозно?
Какво е значението на годините?
Откъде ги знаеш, ако предполагаш че там е проблема, след като ти не си отишъл на някоя редовна среща, а си искал някой да дойде при теб (сори, ако не съмточен, но не съм запознат с проблема, за който си писал)?
Според написаното от мен илзиза, че всички би трябвало да са маскари! Но така ли е? Според мен - не!
Така,че предвид и опита от годините, които казваш че имаш, помисли пак и не обвинявай другите за неосъществени твои лични очаквания!
Още повече през соца е възпитавана и повече толерантност, както и е налаано благото на цялото общество над това на отделния индивид! :wink:

П.П. Моля, не търсете тема "не мога да запаля" от мен! Няма такава!
Последна промяна от kEFi на 07 ное 2007, 20:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Контакти:

Мнение от madboy » 07 ное 2007, 20:34

valdesbg написа:......................
Това е последния ми пост тук .
Здраве и късмет на всички :)
Изображение
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 07 ное 2007, 20:55

kEFi написа:П.П. Моля, не търсете тема "не мога да запаля" от мен! Няма такава!
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... B%E5%ED%E5

Не е баш ама горе-доло :P

След офтопика на Поли, темата стана много грозна.

Ша взема да вА пОчерпА ако спрете коментарите по офтопика и да се сберете на ОМВ-то да пийте по едно
:drink:
Последна промяна от paci на 07 ное 2007, 22:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 07 ное 2007, 22:09

paci написа:
kEFi написа:П.П. Моля, не търсете тема "не мога да запаля" от мен! Няма такава!
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... B%E5%ED%E5

Не е баш ама горе-доло :P

След офтопика на Поли, темата стана много грозна.

Ша взема да ми пОчерпА ако спрете коментарите по офтопика и да се сберете на ОМВ-то да пийте по едно
:drink:
С черпане...нямаш проблеми, но не става въпрос за мен или за теб, а се коментират принципи!
10Х за помоща! Разчитах на това!
Ако някой си направи труда да прочете темата, макар и мноооого стара..... която междувпрочем приключи 3 месеца и 1000 лв. по-късно (още три пъти пътна помощ), проблема се оказа коренно различен...

Виновен ли ми беше някой или всички от форума, че не ми разрешиха проблема? А той ми коства мнооого пари и нерви!
НЕ!
Изводите оставям за четящите!
Все още пиша тук и имам много повече приятели!

Потребителски аватар
ganador
потребител
потребител
Регистриран: 04 мар 2005, 13:24
Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-S '00 г.
Контакти:

Мнение от ganador » 07 ное 2007, 22:17

Аз пък чета по малко, още по-малко пиша, но умирам да си правим срещи. И съжалявам за сезона от преди 2-3 год. когато си правехме срещи-екскурзийки почти всеки месец из страната.
И в тоя дух, хайде - падна сняг, на ски на Петрохан!

Потребителски аватар
Svetlix
потребител
потребител
Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
Контакти:

Мнение от Svetlix » 07 ное 2007, 22:25

paci написа: 4. На Плевенските срещи знаете ли колко пъти сме се усещали след срещата, че май за автомобили не сме говорили. Особенно една неделя Иво като разправя за приключенията си с плочките и тръбите в банята.
То да беше само това ...

Всички помним и срещата в която с на Боянски приятелката си говорихме за напиване, порой, купони ...

С Ершо колко пъти сме зацикляли на тема жени, хижи ...

Общо много пъти сме стигнали до извода, че какъвто и да си независимо от пола и интересите лаф винаги става, никога не скучаем и не се гледаме умно, а напротив! Трудно си взимаме думата и времето никога не ни стига ;)

Аз лично както всички знаят не карам Форд в момента ... я си предатвете, че само за коли приказваме, аз дали ще се самонаказвам всяка седмица да съм на точното място и в точния час?
Изображение

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 08 ное 2007, 01:37

valdesbg написа:...
Извинявай колега, но след като почнах да чета второто ви съобщение направо пиша отговор без да чета другите мнения нататък. Първо, четох точно темата за мондеото, аз карам ескорт, бензин 1.6 16v. Кажи ми моля те какво да направя, искам да ти помогна, факт, как? Второ, възпитанието, смея да твърдя, че когато мога помагам. Последния път дърпах един чичка напълно непознат който не можеше да запали (няма да споменавам скромните си години). Е спрях, защото имах въже, кабели и т.н. Ако нямах нямаше да спра, е тогава щях да съм с различно възпитание може би? И може би последно.... имай предвид, че тук хората не са по цял ден във форума и четът за проблемите на другите. Това е странична дейност, може би малко хоби, може би не малко, но когато имам ангажимент и не мога да се отзова? Да си зарежа работата, здравето, семейството?! Много егоистично се гледа на нещата, винаги има две гледни точки-минимум. Опитайте да гледате и през очите на другите, поне ще ви помогне да разберете другите.

За това което Поли е написала съм дал коментар където трябва, друго няма да коментирам.
Изображение

Потребителски аватар
jordj
потребител
потребител
Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
Контакти:

Мнение от jordj » 08 ное 2007, 19:49

Доколкото знам много рядко да няма среща в София.Аз съм пропуснал няколко срещи но е имало други членове.
Когато се е падало Коледа,бъдни вечер или някой пак голям празник е ясно че всеки ще е мръднал на някъде и няма да има никой,ако предварително сме се разбрали.
В отговор на Поли :
Явно си доволна от отговорите на колегите и подреждането на темите.А казано накратко Сайта е Върха.Поне така аз те разбрах.
Но Поли не е ли по добре и да се виждаме на живо а не само в нета.
Не е ли редно Модераторите да дават пример.
Вярно никой на сила не можеш да накараш да идва....
Ние сме КЛУБ за ВЗАИМОПОМОЩ

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 08 ное 2007, 22:16

Колеги понеже съм живял в градове в който не са се провежда ли срещи ( Ловеч и сега Благоевград) съм пътувал от Ловеч за срещите в Плевен и или съм тръгвал рано от Ловеч минавам през Плевен (виждам Paci) продължавам и отивам на Софииската среща. Отделно на това съм присъствал на 2 Софииски срещи в ОМВ, отделно няколко пъти съм се срещал минаваики през София с двама колеги.
П.П. Винаги съм разчитал на помощ и разбиране на колегите от форума изпитъл съм го на практика. И ще продължам да разчитам на тях. Съответно аз съм на среща при нужда на колегите.

Потребителски аватар
furcy
потребител
потребител
Регистриран: 11 юни 2005, 16:32
Модел на автомобила: Volvo S60 '11 2.4 D5
Контакти:

Мнение от furcy » 12 ное 2007, 09:43

За мен лично срещата е час прекаран в сладки приказки с приятели... там се срещат приятели създадени от форума... и ако някой не си е намерил приятели сред посещаващите срещите, то аз си намерих много!
Взе ми го от устата.. просто е хубаво да се видиш с приятни и свестни хора с различен от твоя мироглед, дори и да поспорите малко. :drink
Последна промяна от furcy на 12 ное 2007, 09:45, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
jasonsmith
потребител
потребител
Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi

Мнение от jasonsmith » 12 ное 2007, 10:24

Здравейте, аз наистина спрях също да чета и да пиша във форума от доста време, но реално причината е една: за моя радост не съм имал проблеми с колицата си. От друга страна, каквото и да съм питал досега, винаги съм получавал адекватен отговор, и искам да благодаря като цяло за този форум, защото фиестичката ми е първата кола, и ако го нямаше него, щях да съм поредния недоволен собственик на форд.. а се оказа че проблемите които съм имал, са ги имали и почти всички собственици на форд фиеста, и че повечето от тях са били елементарни за отстраняване.
Също така искам да се извиня че не идвам на срещите, въпреки че се каня може би вече от около година, но тъй като не познавам почти никой, и ми е неудобно... един път се наканихме с колегата личо да дойдем, но пак не успяхме..
Ще се опитам обаче да дойда тази седмица, да сме живи и здрави.
И като цяло искам да кажа, че наистина съм много доволен от това че има такъв форум като цяло, и че лично на мен ми е спестил страшно много време, разходи и нерви..

Потребителски аватар
CEC0087
Потребител
Потребител
Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
Ford Orion 1.4 92

Мнение от CEC0087 » 12 ное 2007, 19:05

За разлика от другите градове в Пловдив можем да се похвалим, че срещите се възраждат последните три недели в Пловдив има значително повишение в посещаването на срещите. Според мен проблемите са 2 за по слабите срещи на Форд спрямо другите марки. Първата причина която съм забелязал в Пловдив е че някой като дойде един път и като види, че сме 2-ма или трима и повече не идва и така доста хора са идвали по един път и не са повтаряли.
Втората причина според мен е че бързите модели на форд са с висока цена което е пречка за по младите да ги карат и те отиват към други марки защото там са по евтини по този начин няма толкова млади хора който да карат форд колкото има в другите марки. Голяма част от притежателите на форд са на по средна възраст и от тука идва това, че не могат да присъстват на срещите което според ме е нормално защо е трудно да имаш жена деца и да отделиш един след обет в неделя например за среща на форд което е разбираемо. Аз съм на 20 години и за мен не е проблем да ходя на срещите даже ми е голям кеф много пъти сме били само двамата с "set" но това не ме е накарало да спра да ходя. Не знам дали съм прав с изказването но това е моето мнение по въпроса :D :D :D

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Контакти:

Мнение от pepy1 » 12 ное 2007, 21:52

CEC0087 написа:.... Голяма част от притежателите на форд са на по средна възраст и от тука идва това, че не могат да присъстват на срещите което според ме е нормално защо е трудно да имаш жена деца и да отделиш един след обет в неделя например за среща на форд което е разбираемо... Не знам дали съм прав с изказването но това е моето мнение по въпроса :D :D :D
е затова съм по рядко по срещите ,това като първа причина и в допълнение към нея аз живея на единия край на София а срещите са на другия
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
jordj
потребител
потребител
Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
Контакти:

Мнение от jordj » 12 ное 2007, 22:30

CEC0087 ,
Аз съм от средното поколение 44 години.
Имам семейство ,задължения но се старая да присъствам на сбирките ,та даже и жената идва.
Срещаме се различни хора,с различни професии споделяме опит и проблеми.
Когато човек има желание намира време,ако няма желание хиляди извинения.

Потребителски аватар
CEC0087
Потребител
Потребител
Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
Ford Orion 1.4 92

Мнение от CEC0087 » 12 ное 2007, 22:37

Браво това е много хубаво дано и други като теб да успеят да си организират времето за да могат да посещават срещите. Горния ми пост е затова как виждам аз нещата а по принцип нещо ако искаш да го направиш винаги може да намираш начин :D :D :D

Отговори

Върни се в “Архив - теми, които не са актуални”