Aйде пак
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- Status: Извън линия
Aйде пак
Днес както си карах нещо започна да чука в двигателаспрях веднага и не можах да запаля а стартера си върти нормално но по леко някак и какво се оказа...... счупена ангренажна ролка....... и сега съм го разколачил заремонт моля да споделите някои таини( става дума за 2.3V6) на моя оранжев Консул

- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
[quote="Bonso"]Може и да бъркам, но на 2.3 V6 май няма андренажен ремък, а зъбни колела? Но не съм много сигурен...
Не бъркаш,със зъбни колела е
Друг начин освен смяна на колелото(колата
)няма.
Имаш ли резервно колело? В Приселци в една от моргите(последната в посока Бургас, с шарената Мазда качена на портала) имаше един разколачен 2.3
Не бъркаш,със зъбни колела е

Друг начин освен смяна на колелото(колата

Имаш ли резервно колело? В Приселци в една от моргите(последната в посока Бургас, с шарената Мазда качена на портала) имаше един разколачен 2.3
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Да да прави сте с колела е аз не се изразих правилно .А ако сложа 2 ра употреба няма ли риск пак да се счупи.Колата на 31.12.06 години направи 200000 км сега съм навъртял 930км.И тази ролка маи не е сменяна никога
Мисля че е нормално
.Хващам се да го правя сам по книга (имам книга за ремонт на този модел) от 73 та година... Хаиде пишете за кураж

- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти: