таунус 2.0 v6 автоматик
- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
- Регистриран: 08 май 2007, 21:15
- Модел на автомобила: TAUNUS 2.0 V6
не се плаши и моите спирачки не ги бива а относно автомата давай смело за 3год. съм му качил 40000км и не е мръднал но не се лъжи да слагаш ГАС аз пробвах и сбърках ако въпреки това решиш да сложиш се готви да свалиш главите до най-много 25000км
edit DigiPro: Колега пиши на кирилица! Преведох ти този пост, но следващите ще бъдат директно изтрити.
edit DigiPro: Колега пиши на кирилица! Преведох ти този пост, но следващите ще бъдат директно изтрити.
-
- потребител
- Регистриран: 08 май 2007, 00:01
- Модел на автомобила: GRANADA V6
Какъв е проблема с главите на V6 , когато се кара на газ???
Аз Гранадата я търкалям поне от 2 год. на газ , разхода е малко по-голям отколкото на безин, и естествено е по-тромава, но все пак баща ми не е петролен магнат
Проблеми имам с изпарителя, откакто смених мембраните, не мога да регулирам добре празния ход
.
Аз Гранадата я търкалям поне от 2 год. на газ , разхода е малко по-голям отколкото на безин, и естествено е по-тромава, но все пак баща ми не е петролен магнат

-
- потребител
- Регистриран: 08 май 2007, 21:15
- Модел на автомобила: TAUNUS 2.0 V6
проблема е че по старите мотори са с чугунени глави а гаста го гори и клапана потава в главата щом ти е вдигнала разхода си готов за ремонт моето таунусче започна от 8 и стигна до 30л на 100км вярно че варвеше като лудо но на доста солена цена ако мислиш че сте издаржиш даваи иначе хварляи карпата като мене