Части за форд гранада комби
- rumbata1
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2009, 17:09
- Модел на автомобила: Форд Гранада Комби 2.3 V6.L // Фиат Типо 1.4 m.i.i // VW golf2/// MERCEDES E300
- Status: Извън линия
Части за форд гранада комби
здравеите имам форд гранада комби 2.3 V6.L бензин имам нужда от няколко дреболиики странични прозорчета за задните врати триугалните задно огледало крик хубаф предно стакло ако има някои че моито е пукнато леко карборатор че този във момена кадето е преди време тругнахме да я продаваме и на този които я дадохме то е бaзикал по карборатора да харчи по малко и си я зех обратно и няма да я продавам поече така аа и може да говорим за газова инсталациа също така цените да се приемливи и ше се договориме допълнително и може да имам нужда от др джаджи ма ако се нуждая от нещо ще попитам
-
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 09:58
- Модел на автомобила: granada 2.3;taunus17mp3
Re: Части за форд гранада комби
Колега здравеи...като стигнеш до гаова уредба,се обади .Ще ти дам добра оферта за нова инсталация с монтаж...
- vessomitkov
- потребител
- Регистриран: 14 дек 2007, 15:14
- Модел на автомобила: Ford Taunus 2.0 OHC '81, RIP
Ford Taunus 1.6 OHC '79
Ford Taunus 1.3 OHC '76
Ford Taunus coupe 2.0 V6 '71 - Местоположение: Sofia
Колега да не би да монтираш газови уредби? Трябва ми нова за синия ми Таунус. До сега не е имал газ. 1.6 ОНС с карбуратор е 

- rumbata1
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2009, 17:09
- Модел на автомобила: Форд Гранада Комби 2.3 V6.L // Фиат Типо 1.4 m.i.i // VW golf2/// MERCEDES E300
ммм трябвами карборатор и 2 тръби от генерациата чугунени