Преден десен прозорец
-
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 10:00
- Модел на автомобила: Fiesta '93 (някъде там е не съм сигурен)
- Контакти:
- Status: Извън линия
Преден десен прозорец
Здравейте,
искам да попитам къде мога да си намеря преден десен прозорец(прозореца на вратата на пасажера). Знам за Кобра, но искам да попитам и за някои други по-неизвестни места с може би по ниски цени. Мисля че и втора ръка стъкло ще ми свърши идеална работа. Карам Форд Фиеста 94-та година и за нещастие днес усетих отново нашата действителност..( за едно умряло радио ще ти изпотрошат колата)
Поздрави.
искам да попитам къде мога да си намеря преден десен прозорец(прозореца на вратата на пасажера). Знам за Кобра, но искам да попитам и за някои други по-неизвестни места с може би по ниски цени. Мисля че и втора ръка стъкло ще ми свърши идеална работа. Карам Форд Фиеста 94-та година и за нещастие днес усетих отново нашата действителност..( за едно умряло радио ще ти изпотрошат колата)

Поздрави.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Преден десен прозорец
Сядаш пред компюъра, отваряш mobile.bg, цъкаш на автомобили на части, твоята марка и модел и почваш на един по един да звъниш. Каквото ми е трябвало от морга - обявите са извадени в един тефтер, хващам телефона и почвам наред според близостта.
За пример ще ти дам следното нещо. Последно за една кола ми трябваха страничен еърбег и модул за еърбеците. В магазина ми искаха 800 лева за еърбега (за 1
) и 400 лева за модула (тогава нямах нужните приспособления за препрограмиране на модули). Софиянци ми искаха 200 лева за еърбег и 100 лева за модул. Хванах да търся и от една пловдивска морга взех модула, + целия салон + волана (с еърбег) за 200 лева.
Та... всичко е въпрос на търсене. Автоморгите са твоят приятел
За пример ще ти дам следното нещо. Последно за една кола ми трябваха страничен еърбег и модул за еърбеците. В магазина ми искаха 800 лева за еърбега (за 1

Та... всичко е въпрос на търсене. Автоморгите са твоят приятел