Вече НЕ Търся кука за теглене Мондео комби 2001
- hellrazor
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2008, 18:37
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDdi
- Status: Извън линия
Вече НЕ Търся кука за теглене Мондео комби 2001
Здравейте,
търся си кука за теглене като тази на снимката тук : http://i14.ebayimg.com/08/i/001/05/5e/c99a_1.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;, но ми трябва само куката... имам си останалото.
От МП ми казаха че нямало в страната и се чакало не знам колко време за поръчка.
Предварително благодаря!
търся си кука за теглене като тази на снимката тук : http://i14.ebayimg.com/08/i/001/05/5e/c99a_1.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;, но ми трябва само куката... имам си останалото.
От МП ми казаха че нямало в страната и се чакало не знам колко време за поръчка.
Предварително благодаря!
- hellrazor
- потребител
Re: Вече НЕ Търся кука за теглене Мондео комби 2001
Здравейте,
Вече не търся кука, понеже си намерих @ ebay
Вече не търся кука, понеже си намерих @ ebay

-
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2008, 21:22
- Модел на автомобила: Мондео 1.8/16v,1999-Dj
Колега и аз търся тъкава кука! От къде може да се намери?
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Незнам колко струва тази кука,но всеки стругар би могъл да я направи.
- hellrazor
- потребител
Колега,
първо искам да обърна внимание, че куката трябва да е точно като тази от снимката по горе - някъде предлагат куки, подобна на тази (уж за мондео), но са по къси и НЕ стават !
Първоначално проверих в МП, но се оказа че нямат в цялата страна и трябва да се чака 30 дни и плати цена около 45 лв. .... смешници.
После пробвах да звъня на някои обяви от мобиле-то , има няколко мондео-та на части , но беше неделя и никой не ми обърна внимание.
Накрая се порових в ebay - намерих такова, което НЕ трябва да си купуваш :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
после писах на селър-а и се оказа, че има правилната кука - водят ги (towing eye или towing hook).
Не знам дали имаш акаунт в ebay, но селър-а от който го поръчах се казва "scoobys_bargains" , стора и е http://shop.ebay.co.uk/merchant/scoobys_bargains" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Може да и пишеш дали има още куки
Цената която искаше за доставка, беше 5.50 лири и 4.50 лири за куката, общо 10 лири и даже тази вечер получих известие от пощата, че е пристигнало
Успех !
първо искам да обърна внимание, че куката трябва да е точно като тази от снимката по горе - някъде предлагат куки, подобна на тази (уж за мондео), но са по къси и НЕ стават !
Първоначално проверих в МП, но се оказа че нямат в цялата страна и трябва да се чака 30 дни и плати цена около 45 лв. .... смешници.
После пробвах да звъня на някои обяви от мобиле-то , има няколко мондео-та на части , но беше неделя и никой не ми обърна внимание.
Накрая се порових в ebay - намерих такова, което НЕ трябва да си купуваш :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
после писах на селър-а и се оказа, че има правилната кука - водят ги (towing eye или towing hook).
Не знам дали имаш акаунт в ebay, но селър-а от който го поръчах се казва "scoobys_bargains" , стора и е http://shop.ebay.co.uk/merchant/scoobys_bargains" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Може да и пишеш дали има още куки

Цената която искаше за доставка, беше 5.50 лири и 4.50 лири за куката, общо 10 лири и даже тази вечер получих известие от пощата, че е пристигнало

Успех !
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Много пари са найстина за това колега, и не си струва да се поръчва от намайната си. Просто да се каже каква е резбата каква е дължината на резбата. останалото може да се прецени от стандартните въжета за дърпане.
- hellrazor
- потребител
Колеги mitko1962 и petkoff_pl ,
1. Не карам каруца за да си поръчвам някакви шано сглобки от стругар, особено когато мога да си намеря оригиналната част
2. Не мисля, че 20лв са чак пък толкова много за част, която в определени ситуации би помогнала много ! Също така по добре доставка за 3 дни от "намайната си" , отколкото да чакам 30 дни от МП и да платя двойно
1. Не карам каруца за да си поръчвам някакви шано сглобки от стругар, особено когато мога да си намеря оригиналната част

2. Не мисля, че 20лв са чак пък толкова много за част, която в определени ситуации би помогнала много ! Също така по добре доставка за 3 дни от "намайната си" , отколкото да чакам 30 дни от МП и да платя двойно

-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Колега,естествено че избора е твой.Хубаво е да искаш оригинални части,но мисля че това има значение за неща които са наистина важни.А специално тази кука наистина не виждам никаква разлика дали ще е правена в Англия,Германия или България.При всички случаи тя се изработва пак от някой стругар.hellrazor написа:Колеги mitko1962 и petkoff_pl ,
1. Не карам каруца за да си поръчвам някакви шано сглобки от стругар, особено когато мога да си намеря оригиналната част![]()
- hellrazor
- потребител
mitko1962 написа: Колега,естествено че избора е твой.Хубаво е да искаш оригинални части,но мисля че това има значение за неща които са наистина важни.А специално тази кука наистина не виждам никаква разлика дали ще е правена в Англия,Германия или България.При всички случаи тя се изработва пак от някой стругар.
Напълно съм съгласен колега. Това си е личен избор и всеки си решава за себе си

Хубаво е да има подобни теми, за да може ако се наложи на някой в бъдеще, да знае какви алтернативи има и да си прецени кое ще е най-добре за него.
Поздрави !