Задна чистачка - Фиеста МК4 ('97 г.)
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2008, 17:41
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 '97 Zetec 1.25 16v 75hp
Focus MK2 '07 Duratec 1.6 100hp - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Задна чистачка - Фиеста МК4 ('97 г.)
Преди седмица някой си хареса задната ми чистачка. Освен че ми я отмъкна, счупи ми и пластмасовата поставка на рамото, в която се слага тя. Тъпото е че не е стандартна (като предните) - рамото е обло и в него има една сложна пластмасова част със същата форма, върху която се прикрепя чистачката. Търсих в няколко магазина, вкл. Бриколаж, не намерих такъв модел. Та питанката ми е дали някой има идея от къде мога да намеря такава задна чистачка.
Мерси!
P.S. Не става въпрос за такава
Мерси!

P.S. Не става въпрос за такава

6:00 I'm lifting shadows off a dream. Take the time another day ... and pull me under in the name of God! I'm learning to live as I wait for sleep.
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2008, 17:41
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 '97 Zetec 1.25 16v 75hp
Focus MK2 '07 Duratec 1.6 100hp - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Задна чистачка - Фиеста МК4 ('97 г.)
Мина доста време в опити да си намеря такава чистачка и най-вече пластмасовата поставка за рамото, но ... безуспешно. Чистачки всъщност имаше подобни тук-там, които изглеждаха че ще станат, но въпросния адаптер за рамо го нямаше никъде.
След като видях че го няма по магазините, пробвах в морга, но там не искаха да ми го дадат, даваха цялото рамо, че и с моторчето! Мерси! После проверих в магазин за авточасти за Форд (този в Дианабад на Г. М. Димитров), там също нямаше, лелката учтиво обясни, че според нея едва ли ще намеря тази малка джаджа където и да било, освен в Мото Пфое. Еми ... кво да правя, там отидох. Имаше. 8 лв. адаптерчето и 20 лв. чистачката.
Ето за какво точно си говорим (снимал съм стария адаптер (който е счупен) защото нямах търпение да си сложа новия
) - на прикачената снимка.
Е скъпичко дойде, ама поне свърши вече мъката ми
След като видях че го няма по магазините, пробвах в морга, но там не искаха да ми го дадат, даваха цялото рамо, че и с моторчето! Мерси! После проверих в магазин за авточасти за Форд (този в Дианабад на Г. М. Димитров), там също нямаше, лелката учтиво обясни, че според нея едва ли ще намеря тази малка джаджа където и да било, освен в Мото Пфое. Еми ... кво да правя, там отидох. Имаше. 8 лв. адаптерчето и 20 лв. чистачката.
Ето за какво точно си говорим (снимал съм стария адаптер (който е счупен) защото нямах търпение да си сложа новия

Е скъпичко дойде, ама поне свърши вече мъката ми

6:00 I'm lifting shadows off a dream. Take the time another day ... and pull me under in the name of God! I'm learning to live as I wait for sleep.