Помпа за високо налягане за Мондео 94 г .
- pich18bg
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2006, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCI , Opel Astra 1.6 16 V
- Контакти:
- Status: Извън линия
Помпа за високо налягане за Мондео 94 г .
Става въпрос за Мондео 1.8 дизел 1994 г. Помпата е Lucas .Търся си помпа 2-ра употреба,то на мене ми трябва само ротора на помпата. Поне така ми каза един известен майстор. Но ми казаха ,че няма да си намеря само ротора. Ако някой знае къде мога да намеря по евтинко,че колата,като загрее хич не ще да върви и не ще да пали.
Ако някой мисли че проблема ми е другаде нека да ми каже да не се набутвам с толко кинти
Ако някой мисли че проблема ми е другаде нека да ми каже да не се набутвам с толко кинти
- pich18bg
- потребител
- Контакти:
значи :
Проблема е следният : Когато колата е студена няма никакви ядове,но когато загрее до работна температура сиреч около 90 градуса, започва да пали много трудно,даже съм имал случай когато изобщо не поиска да запали,изчаках около 30 мин. и после запали, и почва да върви много куцо,като спънат кон е,не може да поеме хубаво,като тръгвам на първа триабва да я форсирам до 3000 оборота за да върви нормално след като пусна съединителя напълно .Всеки който и да попитам казва че помпата е за смяна. За да я ремонтират (което незнам кво значи ) ми искат 300 лв. Един майстор на дизели ми каза ,че се развалил ротора на помпата и трябва да се смени , но също ми каза че никой няма да ми продаде само ротора ,а ще иска да ми продаде цялата помпа. И сега незнам кво да правя,ако някой има опит с подобен проблем нека го сподели,ще бъда много благодарен
- pich18bg
- потребител
- Контакти:
отговор
Да и на мене ми предложиха Бошовска,но ми казаха че няма да действа турбото с нея , и аз изобщо не го броя този вариант да нямам турбо .
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Re: отговор
Моето си действа. А обясниха ли защо ще е така?pich18bg написа:Да и на мене ми предложиха Бошовска,но ми казаха че няма да действа турбото с нея , и аз изобщо не го броя този вариант да нямам турбо .