Гърнета за Скорпио в Плевен??
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2005, 14:53
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i DOHC 1990год
- Контакти:
- Status: Извън линия
Гърнета за Скорпио в Плевен??
Така, дано да съм улучил мястото за темата.
Питането ми е каде в Плевен е най-добре да си сменя гърнетата/то май от катализатора назад всичко/?
Старите нестават, нови/ясно/, ама какви, къде, цени?
Моля за помощ /чета и други форуми, но като че ли там повече се хвалят или заяждат отколкото да си помагат, за разлика от тук/.
P.S. Ясно е че накрая ще се бодна в 1-ят сервиз и ще се оставя да ме одерат жив, но все пак се надявам някой "д`ге" да помогне.
Питането ми е каде в Плевен е най-добре да си сменя гърнетата/то май от катализатора назад всичко/?
Моля за помощ /чета и други форуми, но като че ли там повече се хвалят или заяждат отколкото да си помагат, за разлика от тук/.
P.S. Ясно е че накрая ще се бодна в 1-ят сервиз и ще се оставя да ме одерат жив, но все пак се надявам някой "д`ге" да помогне.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: Гърнета за Скорпио в Плевен??
За 4 места знам но нямам отзиви.
Едното от тях беше на новия път за Дружба точно на кръстовището с/у маслата. Но са се преместил. Една баба ми обяснява къде са се преместили но не ходих да ги търся.
До гърнета не съм опирал не мога ти кажа нищо но ще пробвам да се поинтересувам. Ако ще търсиш тези дето ги описах на новия път за Дружба викай да ти кажа подробно къде да търсиш къщата да питаш къде са се преместили. Само за тях имам отзиви.
На моята сега искам да и махам катализатора и имам 2 малки дупчици на средното и задното гърне. Искам да ги запуша да не се уголемят. Така, че ще се интересувам. Колегата е питал да си маха ката и нещо се дърпат но майстора където ходя при него каза, че ще ме прати при някакъв да ме оправи с кат-а ... 2 пъти се заговаряме за тези гърнета и все нещо отива на друга страна.
Изчакай не бързай !
В тоя град само "професионалисти" останаха
Незнам в МП дето го правят какви ще назначат
Едното от тях беше на новия път за Дружба точно на кръстовището с/у маслата. Но са се преместил. Една баба ми обяснява къде са се преместили но не ходих да ги търся.
До гърнета не съм опирал не мога ти кажа нищо но ще пробвам да се поинтересувам. Ако ще търсиш тези дето ги описах на новия път за Дружба викай да ти кажа подробно къде да търсиш къщата да питаш къде са се преместили. Само за тях имам отзиви.
На моята сега искам да и махам катализатора и имам 2 малки дупчици на средното и задното гърне. Искам да ги запуша да не се уголемят. Така, че ще се интересувам. Колегата е питал да си маха ката и нещо се дърпат но майстора където ходя при него каза, че ще ме прати при някакъв да ме оправи с кат-а ... 2 пъти се заговаряме за тези гърнета и все нещо отива на друга страна.
Изчакай не бързай !
В тоя град само "професионалисти" останаха

Незнам в МП дето го правят какви ще назначат

-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2005, 14:53
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i DOHC 1990год
- Контакти:
Тези до Дружба ги знам/но незнаех че са се преместили/ там ги кърпих /гърнетата/ 2 пъти, после ми обличаха задното на друго място, и сега няма вече на къде. Та значи задното ми е на зор, ама като ще е гарга да е рошава/може да сменя и предното/. В Корунт/на Сторгозия 120лв+15 за работа/, там към Ясен някакъв нов сервиз били "МАЙСТОРИ" един познат вече 1 мес. го е яд на тях. И последно сега отивам след работа да проверя на колелото срещу Shell-a, па да видим.
Това знам аз, благодаря за инфото, ще търся до към понеделник и ще скачам.
Това знам аз, благодаря за инфото, ще търся до към понеделник и ще скачам.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Знам за средното, това което е след катализатора, че е много важно да е хубаво, най-добре оригинално, проектирано за модела и двигателя. Всичко друго ...
Виж в магазина срещу градската дали нямат гърнета дори и да направиш поръчка. Ако ще да е повече пари но пък за задно ще сложиш за колкото имаш
там вече можеш си правиш каквото искаш.
Още един има нов някакъв на барата под бившия спортно информационен център от същата страна. Има трансперант ли се наричат опънат над барата . Магазин за ФОРД ли ко пишеше ...
Оригинално тук
Виж и в БОШ. Макар, че от там купих скъпия тампон за носача които после върнах.
Виж в магазина срещу градската дали нямат гърнета дори и да направиш поръчка. Ако ще да е повече пари но пък за задно ще сложиш за колкото имаш

Още един има нов някакъв на барата под бившия спортно информационен център от същата страна. Има трансперант ли се наричат опънат над барата . Магазин за ФОРД ли ко пишеше ...
Оригинално тук

Виж и в БОШ. Макар, че от там купих скъпия тампон за носача които после върнах.
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
Re: Гърнета за Скорпио в Плевен??
Сервизи за ауспуси в страната:aipetrov написа:Така, дано да съм улучил мястото за темата.
** ПЛОВДИВ-сервизи за ауспуси и магазин:
тел 0898699159
-------------------------------------------------------
** Благоевград-сервиз за ауспуси :
Приемчик 0888244559
** Монтана-сервиз "Алекс Ауто", пътя за с.Николово
Приемчик:0898288036
**град Ботевград-фирма "АСЕНСИ"-сервизи за ауспуси и гуми.
Приемчик 0885249862
**град Сливен-сервиз за ауспуси
Приемчик 0888990671
** град ..Бургас -сервиз за ауспуси на изхода към Варна:
0898526202
** град Кюстендил сервиз ауспуси приемчик 0897993295
** град Видин магазин ауспуси на Ем Комплект 33, до "Куклите"
0899999381
**град Хасково и Димитровград-сервиз ауспуси 0897542932
*град Ямбол :сервиз ауспуси до бившата пералня -приемчик 0889796964
**град Русе фирма "Анко" до градския стадион 0888453345
**град Карнобат-сервиз за ауспуси 0878582828