Решетка за fiesta mk4 ghia
-
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2006, 15:52
- Модел на автомобила: fiesta mk4 ghia
- Status: Извън линия
Решетка за fiesta mk4 ghia
Здравейте колеги,
Случи се така, че ми счупиха леко решетката пред радиатора на фиестата.
Поради факта, че имам "бонус-каско", ми казаха, че за да ми оправят щетата трябва да платя още към 90 лева и се чудя какво да правя...
Фиестата ми е Джиа и решетката ми е с една прозрачна пластмаса отпред, която изглежда доста добре, но съответно се среща по-рядко.
(за справка вижте снимката)

Намерих стандартната решетка за 37 лева от мото-пфое (вместо тази прозрачна пластмаса има метал, който е грундиран и трябва да се боядиса в цвета на колата).
Обаче ми се иска да си върна стария вид на колата все пак...
Въпросите ми са няколко
1) Има ли идея някой къде във Варна мога да намеря такава решетка и за колко горе-долу
2) Ако платя тези пари на застрахователите и избера опция да ми я отремонтират в сервиз дали ще сложат оригиналната прозрачна решетка (от Джиа), или ще сложат обикновена
3) Изобщо какво бихте ме посъветвали..
Благодаря предварително!
Случи се така, че ми счупиха леко решетката пред радиатора на фиестата.
Поради факта, че имам "бонус-каско", ми казаха, че за да ми оправят щетата трябва да платя още към 90 лева и се чудя какво да правя...
Фиестата ми е Джиа и решетката ми е с една прозрачна пластмаса отпред, която изглежда доста добре, но съответно се среща по-рядко.
(за справка вижте снимката)

Намерих стандартната решетка за 37 лева от мото-пфое (вместо тази прозрачна пластмаса има метал, който е грундиран и трябва да се боядиса в цвета на колата).
Обаче ми се иска да си върна стария вид на колата все пак...
Въпросите ми са няколко
1) Има ли идея някой къде във Варна мога да намеря такава решетка и за колко горе-долу
2) Ако платя тези пари на застрахователите и избера опция да ми я отремонтират в сервиз дали ще сложат оригиналната прозрачна решетка (от Джиа), или ще сложат обикновена
3) Изобщо какво бихте ме посъветвали..
Благодаря предварително!
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
-
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2006, 15:52
- Модел на автомобила: fiesta mk4 ghia
И аз съм го виждал тоя транзитcossy написа:Ами колега... по моргите сигурно има. Оня ден видях един транзит с таква решетка като твоята, беше си я сложил между фаровете, ма с каква идея... не мога да ти кажа. Та потърси по-сериозно по моргите

Наистина интересно каква му е идеята ...
Нямам време да обикалям моргите през седмицата и сигурно ще платя "бонус-каското" ... апък ако не ми намерят същата решетка ще мислим .. сигурно ще искам да ми сменят обезщетението на "експертна оценка", макар че не знам дали е възможно...