Сваляне на част от централната конзола и светлини Focus 2003
- DE51RED
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2011, 23:46
- Модел на автомобила: = Performance division =
-- Focus TDCi++ --
Catch me if you can :) - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Сваляне на част от централната конзола и светлини Focus 2003
Директно към въпроса, че нещо гугъл не ми върши много добра работа..
Благодарение на колега от форума си взех много запазена пластмаса около радиото/инструментите за парното. Сега дойде време и да я сменя, но нямам ни най-малка представа как точно.
Иде реч за това:

На няколко места просто са написали "2 винта" и толкова, ама не пишеше къде са и как се стига до тях. Целта ми е да сменя не само пластмасата, ами и крушките от подсветката - доста от тях не светят, та и до тях трябва да стигна някак. Учудващо и бутона на аварийните не мига когато го пусна а само свети постоянно, сигурно и там нещо е заминало - него изобщо нямам идея какво да го правя.
Та въпроса ми е - как се сваля тая пластмаса и как се открива достъп до крушките за подсветката?
Благодаря за всякакви линкове/съвети
Благодарение на колега от форума си взех много запазена пластмаса около радиото/инструментите за парното. Сега дойде време и да я сменя, но нямам ни най-малка представа как точно.
Иде реч за това:

На няколко места просто са написали "2 винта" и толкова, ама не пишеше къде са и как се стига до тях. Целта ми е да сменя не само пластмасата, ами и крушките от подсветката - доста от тях не светят, та и до тях трябва да стигна някак. Учудващо и бутона на аварийните не мига когато го пусна а само свети постоянно, сигурно и там нещо е заминало - него изобщо нямам идея какво да го правя.
Та въпроса ми е - как се сваля тая пластмаса и как се открива достъп до крушките за подсветката?
Благодаря за всякакви линкове/съвети

They call me "Killer"...
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
- Status: Извън линия
Re: Сваляне на част от централната конзола и светлини Focus 2003
На втората снимка, след като е свалено радиото се виждат два от 4-те винта, в ъглите.
Махаш пепелника и запалката и дърпаш... така мисля беше.
Махаш пепелника и запалката и дърпаш... така мисля беше.