Мнения за Бартер
- vonnn
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2008, 08:27
- Модел на автомобила: Ford Мondeo 1.8 16V Zetec 115к.с GLX 94г.
- Status: Извън линия
Мнения за Бартер
Колеги знам ,че мненията ви донякъде ще бъдат пристрастни но все пак ги кажете .
Имам оферта да бартеросам Мондеото 1.8 АГУ за Ситроен Ксантия 1.8 АГУ ,една и съща година , във возията ксантията има превес.
Имам оферта да бартеросам Мондеото 1.8 АГУ за Ситроен Ксантия 1.8 АГУ ,една и съща година , във возията ксантията има превес.

- pifivo1
- потребител
- Регистриран: 06 май 2007, 10:51
- Модел на автомобила: ford fiesta studio 1.25 16V zetec s газов инжекцион
Re: Мнения за Бартер
Има превес колега, но до време.Като започнат да се развалят сферите, вози като каручка - "вервай ми". Те трябва и да се доливат и не навсякъде има специализирани сервизи - иначе като динамика Сутиена е по-живичък, но изборът е твой.Не говоря пристрастно, но мнението ми е субективно и се основава на пряки наблюдения на една кола и споделени мнения от други Ситроенаджии.
- vonnn
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2008, 08:27
- Модел на автомобила: Ford Мondeo 1.8 16V Zetec 115к.с GLX 94г.
Re: Мнения за Бартер
Да кажа развръзката - отказах се ,след като я карах Ксантията пробно от снощи до тази вечер,само возията си остана.Ксантията слет като я сприрах след 30 минути падаше долу ниско,а май трябва да задърга хидравликата с някъв клапан.Забравих и да спомена ,че Мондеото и с работеща клима и аербег ,а Ксантията няма нищо.Също така и на бензин не вървеше както трябва,сигурно запушени дюзи.На газ пък гасне ,ако не подаваш на педала докато не позагрее с обикновено АГУ.А за разлика в динамиката да не говорим.А и колегите от Ситрен Форума в мненията си бяха коректни и безпристрастни(за което съм им благодарен) и обосновано дадоха превес за Мондю ,и ми препоръчаха да търся Ксантия около 2000г. защото по първите имали доста неизпипани конструктивни неща ,които в последствие са поизчистени.Ще да се вкарам в голям филм с 16 годишна хидравлика.Абе и дърт Форда си е кола в сравнение доста други марки,това за повдигане на самочуствието
Иначе работата беше ключ за ключ.