Парктроник за Fiesta
- GreyWolf
- потребител
- Регистриран: 20 май 2009, 18:24
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2007 1,25 16V
- Status: Извън линия
Парктроник за Fiesta
Моля, дайте информация, възможно ли е да се постави Парктроник на Ford Fiesta 1 250 кубика, бензин, 2006. Ако е възможно, препоръчайте модел и къде да го поръчам и да ми го монтират. Ако знаете цените, няма да е зле да ги знам предварително
Благодаря!!!

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Парктроник за Fiesta
Колега парктроник може на всякаква кола да сложиш. А за монтажа мога да те пратя на едно място тук в Търново. Цените са от 60-70 до 200-300 лв.
- GreyWolf
- потребител
Извинявай Приятелю, но пропуснах да кажа, че съм от Варна:-) Благодаря ти все пак за бързият отговор! Успех!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

За съжаление не давам на чужди хора да ми бърникат по колата, та ще го правя сам (някой ден).

- Shooter
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:23
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TDI 1996 Turnier Ghia
Ford Mondeo нова пръчка комби 2009 - Местоположение: Хасково
в димитровград цената е 35 лв. от магазин. 4 датчика. поставянето е лесно. за 1 час сам ще го поставиш!
- GreyWolf
- потребител
Абе то хубаво аз сам да го сложа, но искам да изглежда като фабрично поставен.
Освен това, на таблото на Фиестата ми има една джаджа за поставяне на монети. Искам да я махна и евентуалният дисплей на парктроника да бъде поставен на нейно място, така че да изглежда съвсем заводска изработка 

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
В "заводската" изработка дисплей за парктоника няма. Само се чува пищенето.GreyWolf написа:Абе то хубаво аз сам да го сложа, но искам да изглежда като фабрично поставен.Освен това, на таблото на Фиестата ми има една джаджа за поставяне на монети. Искам да я махна и евентуалният дисплей на парктроника да бъде поставен на нейно място, така че да изглежда съвсем заводска изработка
А и по мои спомени - в МотоПфое монтират точно такива купешки парктоници (и те таксуват ~500лв), като дисплей отново няма - или е скрит в жабката, или е модел само с пищялка.
- Shooter
- потребител
дисплея е по-малък от запалка. познат го залепи над огледалото за задно виждане. за кутията на огледалото. показва метри и сантиметри и ляво дясно. в комплекта има и фреза за калибрирано пробиване на бронята. с една дума има всичко. ако ти се дават пари...майсторите ще ти помогнат!
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Според мен това - bluetooth огледало с парктроник е добро решение
- Shooter
- потребител
може разбира се. а ако сложи още 100 лв ще си купи GPS с bluetooth камера за задно виждане!1.8d написа:Според мен това - bluetooth огледало с парктроник е добро решение

идеята според мен е да помогнем на човека с по-евтино решение!
- FallAngel
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:38
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4i CLX 90г.
- Контакти:
Мои приятел сам си го сложи и изглежда много добре, а щом става въпрос за евтино, какво по евтино от това само да си го монтираш. Явно не е никак сложно щом повечето хора сами си го слагат.
Забравих да кажа че го взе от китаиско магазинче за 40-60лв.(някаде там беше, не помня точно) и си има дисплеи и 8 сензора.
Забравих да кажа че го взе от китаиско магазинче за 40-60лв.(някаде там беше, не помня точно) и си има дисплеи и 8 сензора.
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2009, 14:57
- Модел на автомобила: mondeo
Според мен трябва да не се прибързва с купуването на Китайски пактроник. Защото може да се получи така, че евтиното да излезе скъпо. Казвам Ви го защото го видях с очите си на колата на един приятел, а Българите сме такива, че първо си трошим главите и после мислим. Аз лично мога да препоръчам един модел който видях как работи и съм изумен. Работи на електромагнитен принцип, не се пробива бронята и отчита до 10см, а ултразвуковите отчитат до 30см. Успех на всички.
- Shooter
- потребител
Видя ли му цената! по скъп е от Жигули!

-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
А виждали ли сте във млад конструктор предлагат Български, за12 лева като им се регулира разтоянието от 30 сантиметра до 3 метра . Не зная колко са ефикасни. Можете да си ги поръчате по интернет като влезете в новини след това във весници и списания след това списание млад конструктор . Там е обяснено как действат и как се монтират .
- Shooter
- потребител
не стават! те са инфрачервени! като се зацапат или в мъгла не работят!
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2009, 14:57
- Модел на автомобила: mondeo
Незнам дали е по-скъп от жигули защото нямам идея колко струва жигулито, но 165лв. не са толкова много за качествен продукт. Защото само си представи, че като си сложиш с нормални датчици и си продупчиш броня която по твоята логика е колкото 3-4 жигулита или повече. Аз предпочитам да купувам качествени неща един път отколкото по няколко ментета и да си губя време и нерви да ги оправям.Shooter написа:Видя ли му цената! по скъп е от Жигули!![]()
![]()
-
- потребител
- Регистриран: 09 яну 2013, 17:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1994
Парктроник може да се монтира на всички автомобили. Аз лично си сложих на Мондеото Китайски за 32 лева. Купих го от електронен магазин.
-
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2011, 20:26
- Модел на автомобила: FIESTA 89г/1.1/OHV
Аз съм си мислил - не може ли едно дълго тясно огледало, монтирано на задното стъкло
- успоредно на тавана и завъртяно така, че почти да се вижда гъзъ на колата + 50 см назад? ;)
А от тези китайските за 35 лв. един колега си монтира такъв и каза, че е много доволен. Вървят си в комплект с инструмент за дупчене на бронята и не изглежда като някакво самоделие. Нито изисква някакви специални ел.технически познания за свързването.
- успоредно на тавана и завъртяно така, че почти да се вижда гъзъ на колата + 50 см назад? ;)
А от тези китайските за 35 лв. един колега си монтира такъв и каза, че е много доволен. Вървят си в комплект с инструмент за дупчене на бронята и не изглежда като някакво самоделие. Нито изисква някакви специални ел.технически познания за свързването.