даите съвет колеги!
- 
				veselinp
- потребител 
- Регистриран: 16 дек 2007, 15:03
- Модел на автомобила: fiesta 96g 1.25zetec
- Status: Извън линия
даите съвет колеги!
здравейте колеги понеже имам 2 различни проблема тук реших да искам съвет! значи 1вия проблем е как най безболезнено да сменя габарита си, питам защото е левия сменял съм десния фар крушки ама там има как да се оперира. отляво хора е ужас няма как да се бръкне отникъде, та въпроса ми е как да го излъжа лесно и с малко разглабяне? а ето и втория ми проблем като купих колата мин година я опуснах в 1 голям студ и замръзна течноста за чистачките с мн зор тогава я оправих сиреч помпата не изгоря, НО отогава незнам какво стана няма налягане. Абе пръска ама трябва да я натискаш по 10тина пъти пробвах сега  лятото с вода и е същия резултата. А пък днес и сипах течност концетрат и тя направо вече неиска да капне дори! помпичката си работи чувам я а иначе няма и капка, незнам как да деиствам как мога да се справя с това? МЕРСИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ, И УМНАТА ЧЕ ВЕЧЕ Е ЗИМА 

- samsung_bg
- потребител 
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: даите съвет колеги!
Крушки на фара на тази Фиеста се сменят като се свали целия фар. Елементарно е. Вдигаш нагоре решетката м/у фаровете. Фара е хванат с 3 болта, развиваш ги и си готов. А за течността виж дали не се е спукал някой маркуч, но в тия студове ще ти е трудно, трябволо е през лятото. Успех!

- isoiso
- потребител 
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Пръскай яко и един да гледа отдолу дали не капе по земята   ...... някое извадено маркуче
 ...... някое извадено маркуче

...... някое извадено маркуче
 ...... някое извадено маркуче- 
				veselinp
- потребител 
мерси за фара ми стана ясно че ще го свалям. но за тая пръскалка колеги незнам пропуснах да кажа че сега не тече по земята тече 1 път тогава когато беше замръзнал мин. година пръскалките ги промушвам с игличка и сякаш не са запушени или поне не виждам нищо аз. просто съм отчаян мин година хвърлях с 1 шише през прозореца както карах ебати щях да се забия на 3 места за 50км. ако и тая зима е така незнам  

- samsung_bg
- потребител 
- 
				veselinp
- потребител 
ами да, днес се мъчих и отзад накрая се уплаших да не изгори помпата че тогава ще я втасам и се отказах и идвам при вас за решението

- samsung_bg
- потребител 
- zaxyg
- потребител 
- Регистриран: 15 май 2007, 19:29
- Модел на автомобила: Ситроен Ксантия 1,6i '95 и Пежо 106 '96
За пръскалката и аз се ядосвах онзи ден,   че не бях източил водата, преди да налея зимната течност за чистачки и беше замръзнала. Не се разбъркват добре, трябва предварително да я свършиш тази работа, преди да налееш. После се постопли, разтопи се, та изпръсках останалата вода. Иначе, докато беше замръзнала, дори моторчето не се чуваше как бръмчи.
 че не бях източил водата, преди да налея зимната течност за чистачки и беше замръзнала. Не се разбъркват добре, трябва предварително да я свършиш тази работа, преди да налееш. После се постопли, разтопи се, та изпръсках останалата вода. Иначе, докато беше замръзнала, дори моторчето не се чуваше как бръмчи.

че не бях източил водата, преди да налея зимната течност за чистачки и беше замръзнала. Не се разбъркват добре, трябва предварително да я свършиш тази работа, преди да налееш. После се постопли, разтопи се, та изпръсках останалата вода. Иначе, докато беше замръзнала, дори моторчето не се чуваше как бръмчи.
 че не бях източил водата, преди да налея зимната течност за чистачки и беше замръзнала. Не се разбъркват добре, трябва предварително да я свършиш тази работа, преди да налееш. После се постопли, разтопи се, та изпръсках останалата вода. Иначе, докато беше замръзнала, дори моторчето не се чуваше как бръмчи.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196549&photo=1" onclick="window.open(this.href);return false;
						- 
				Nikola Iordanov
- потребител 
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8  16V 1995 комби
 Fopd Fusion 1.6
Свали помпата запушила се е с нещо като желе изчисти го и ще тръгне. Продухай и маркучите до пръскалките. Успех колега.

- peterdi_bg
- потребител 
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
При мен само веднъж замръзна течността, сипах в нея антифриз и почна да се размразява, моторчето си проработи. Смених цялата течност, при което свалих казанчето заедно с помпата и ги измих, продухах с вода моторчето. Сега пръска уж добре.

ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!