Мнения за Форд Мондео 2.0 115 к.с. 2001г. TDdI
- Dimbi
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2008, 22:09
- Модел на автомобила: Modeo 2.0 115cc TDdi
- Status: Извън линия
Re: Мнения за Форд Мондео 2.0 115 к.с. 2001г. TDdI
Здравейtosho написа:tdci това е друг двигател - той е common rail -директно впръскване - тук дюзите са по-скъпи и по взискателни към горивото;освен това колелото на маховика(мисля че така се казва на бг) по-често плаче за смяна (на ок.100000км) но за сметка на това върт.момент е по голям и е по тих мотора - и по -малко гори. От къде ще я купуваш?(че няма ръжда)
Нека неотварям нова тема ,а да питам някой по-запознат с проблемите най-често сапътстващи Ford Mondeo TDdi 115 h.p. ,това което каза за колелото на маховика ... -> Как се изразява като се появи ?
Преди 2-3 дни ,Запалих и се чу някакъв шум ... след това изчезна и колата започна да придърпва като съм пуснал съединителя... ,Проблем с включването на скоростите нямам... ама пък има нещо със сигурност ... та реших да питам ... да знам къде да барам ,защотото немисля ,че ще е нещо ,което не е често срещано при този мотор и модел Форд.
Очаквам обичайните проблеми по мотора и тнт..
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2011, 13:12
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCI
Здравейте, имам проблем със зацепването на веригата.Някой ако може да помогне ще дам повече инфо.
-
- потребител
- Регистриран: 29 авг 2010, 23:36
- Модел на автомобила: mondeo tdci
как така със зацепванетоHoLLy09 написа:Здравейте, имам проблем със зацепването на веригата.Някой ако може да помогне ще дам повече инфо.