Кугуар - а от МОЯТА КОЛА
- liquid
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 13:46
- Модел на автомобила: 2001 ford cougar 2.0, 2006 ford explorer 4.0
- Status: Извън линия
Re: ДВГ
Добре че жената не чете тоя форум, трай си бреBadAngel написа:liquid, ти май съсед ще се окажеш, 2ри пореден ден виждам кугара спрял пред моя блок

- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
Re: ДВГ
е, айде са ще те издавам, само се чудех да не сме съседиliquid написа:Добре че жената не чете тоя форум, трай си бреBadAngel написа:liquid, ти май съсед ще се окажеш, 2ри пореден ден виждам кугара спрял пред моя блокИ там спирам понякога, обади се ако ме видиш

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
аз мойта я държа в гараж така или иначеliquid написа:Ами от време на време сме съседи, зависи дали съм с някоя нова мацка, ако ме разбирашНе съм те виждал там, но ще се оглеждам за теб
Ако се засечем някои път там, обади се ще се радвам да видя и твоята кола

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- liquid
- потребител
Разни
ми все се каня да кажа нещо за тези на които им е интересен модела.cossy написа:Mисля, че ти си един от първите с кугари и би било интересно ако имаш повече информация за този екзотичен (поне за нас) модел
за външния вид - няма да коментирам много - форд са уцелили в десетката с Eagle Line дизайна. След като смених фордовите емблеми с кугарови (с главата на кугарчето) вече никой не може да познае каква е колата. Оня ден на светофара един полицай слезе от вишката за да огледа колата:) А последния хит - отивам се едни моделки на ревю (това ми е работата, не ми завиждайте че ми е писнало от тия ревюта не знам до къде вече) и трябва да вземем едно от момичетата от тях. Другата и звъни и казва - слизай, ние сме долу с един спортен Ягуар. Е честно ви казвам, мед ми капна на сърцето - евала на форд за тоя модел.
По темата де.
Плюсове и минуси извън положителната оценка като цяло.
Приятно ме изненада луксозната возия. Очаквх че много повече ще друса и трака а в същност вътре усещането е като в луксозен клас автомобил. За града не е най-добрия избор, защото все пак усеща дупките и то повече с задницата, там като че ли трака повече. Може и да е причина това, ще съм махнал задната кора и съм смъкнал задните седалки, защото карам с нея кашони от време на време. Разхода градско (по скоро Софийско, защото така и никога не стигам до трета) е 10-12, което за този двигател мисля че е добре. Парктроника е убийствена екстра за града. Препоръчвам го на всеки, който има възможност да си сложи и цени задницата на колата си. Преди премествах колите с броня като паркирах, сега това чудо ще ми пропищи ушите а и дупето на колата е здраво.
Извънградско е страшен самолет, направо все едно е спряла, разход 5,8 ако искате вярвайте. Предния прозорец както и задния е с реотани, страшен кеф, не бях виждал до сега кола с предни реотани.
Задните седалки са супер комфортни за двама, но трети човек отзад не може да седне посмъртно. Направени са рекаро само за двама и това е. Секса на задната седалка е тотален мираж - страшен недостатак според мен. Страничните огледала не се прибират - страшна тапотия и спреш ли някаде на тясна улица, риска е за твоя сметка. Друг недостатак са огледалцата на сенниците - гола вода, мацките много се оплакват, че са много криви. Голям недостатак е и регулирането на облегалката с ръчка, вместо с ел. регулация с копче, както е реглажа на височината на седалката. Няма поставка за чаша или малка минерална вода, ако седиш отпред - не ме кефи така. Все я заклещвам някаде по вратите, което не е яко. Друго - ел. стъклата се вдигат и свалят като държиш постоянно копчето а не само с едно натискане. А, и на борд компютъра няма моментен разход.
Може да ви се струва че издребнявам за някой неща, но когато една кола струва 60,000 лв. човек се надява вътре да открие всичко което му трябва.
Факт е че това са бели кахъри.
Като цяло автомобила надхвърли очакванията ми по почти всички показатели. Много е красив отвън, луксозен отвътре и функционален ( с свалени задни седалки багажника е над 920 литра! )
Много го заобичах и много ме радва. Пожелавам на всички техните коли да им носят такива положителни емоции. Карайте безаварийно, слагайте колани и зимни гуми, нека да е лято и парното на 6
- Yamatto
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2005, 22:52
- Модел на автомобила: '92 Probe GT / '95 Probe GT
Чудесен write on, смях се от сърце!
Хората с по-екзотични коли тук в какви ситуации попадат не е истина.
Силно се надявам другарите от Ford Motor Company да не изоставят тоя сегмент и да възродят някой от забележителните Capri, Probe, Puma или Cougar в бъдеще, но реално погледнато май ще си остана само с надеждите
Хората с по-екзотични коли тук в какви ситуации попадат не е истина.
Силно се надявам другарите от Ford Motor Company да не изоставят тоя сегмент и да възродят някой от забележителните Capri, Probe, Puma или Cougar в бъдеще, но реално погледнато май ще си остана само с надеждите

- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- liquid
- потребител
нямате грижи.cossy написа:Бах мама му, ми аре да напраим една фордовка в някое прет-а-порте!
Всеки четвъртък имаме ревю в Най-Клуб - София
Сряда мисля че сме в Дали.
Уикендите сме или в Студ. град или в някои друг град. Бяхме на откриването на Буда Бар в Пловдив миналата седмица.
Тук има снимки от ревютата:
http://www.liquid.dir.bg/_wm/gallery/?df=7365" onclick="window.open(this.href);return false;
(този тийнейджър между момичетата не съм аз, от програмата е:)
- liquid
- потребител
Е как, сив металик му е цвета, нали ми е комшия, няма нищо от градския транспорт по него. Действай с емблемата Бед Енйджъл и пиши какъв е ефекта. (Между другото една баба от съседния блок ми даде отопляем гараж за 50 кинта на месец, така че спрях търсенето вече.)cossy написа:Сакън, недей, ще си помислят, че е трамвай или тролей... с тоя цвят