Проблем (питане) задни врати, fiesta 2002

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
speedevolution
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2012, 13:09
Модел на автомобила: focus
Status: Извън линия

Проблем (питане) задни врати, fiesta 2002

Мнение от speedevolution » 02 сеп 2013, 12:43

Здравейте колеги. От скоро съм собственик на въпросната фиеста, но имам проблем, който не знам дали е породен от невежеството ми или някакъв дефект в колата, която купих. Автомобилът има централно заключване, всичко по него работи, всички врати се отключват и отварят без проблем, но защо задните ми врати отвътре не могат се отварят, сякаш са заключени, а отвън се отварят без проблем, това е нещо свързано със заключването, предполагам са заключени някак, но няма чопче отгоре което се вдига и пуска и не знам как да заключа/отключа отвътре определена врата и дали това е възможно, защото имам предположение, че проблемът е в мен, а не в колата да се надяваме.... моля да ми помогнете и да бъда извинен, ако темата ми не е написана правилно или пусната на правилното място... извинявам се за невежеството ми.. благодаря предварително :) !

Потребителски аватар
Doin
потребител
потребител
Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00

Re: Проблем (питане) задни врати, fiesta 2002

Мнение от Doin » 02 сеп 2013, 12:57

Проблема не е в теб, не се притеснявай толкоз - активирана ти е защитата от деца, трябва само да я деактивираш.
Оглеждайки бравата ще видиш как, при Фокуса е колкото стотинка с отвор за отверка - завърташ.

speedevolution
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2012, 13:09
Модел на автомобила: focus

Мнение от speedevolution » 02 сеп 2013, 13:06

Doin написа:Проблема не е в теб, не се притеснявай толкоз - активирана ти е защитата от деца, трябва само да я деактивираш.
Оглеждайки бравата ще видиш как, при Фокуса е колкото стотинка с отвор за отверка - завърташ.
Да колега... благодаря... ще го намеря :) !
Иначе имам и друг интересен за мен въпрос, за който смятам да не занимавам с отделна тема и ще помоля запознатите да отговорят тук. Автомобилът който закупих е от първите фиести МК6 - края на 2002г. ; 1.4 Tdci, но е джия изпълнение и бих искал начина да разбера първо дали автомобилът има ESP, защото ми е интересно (знам, че не зависи от изпълнението) и второ какви са екстрите които включва джия изпълнението при МК6 (знам, че е най - високото изпълнение на форд, но би ми било интересно при тази фиеста какво включваа)
БЛАГОДАРЯ,
поздрави !

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:

Мнение от DigiPro » 02 сеп 2013, 13:50

https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do
Пишеш номера на рамата (VIN) и виждаш какви екстри има конкретно твоя автомобил.

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”