Проблем с Форд Фиеста ІІ 1.25 16V 75к.с.
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2009, 17:13
- Модел на автомобила: ФОРД ФИЕСТА 1.25I 16V 75 к.с. 1997год.
- Status: Извън линия
Проблем с Форд Фиеста ІІ 1.25 16V 75к.с.
Здравейте.
Пища ви относно едно фордче,а именно ФОРД ФИЕСТА ІІ 1.25I 16V 75 к.с. 1997год. то е гордоста на майка ми.
На не щеш ли преди 2 дена я оставило в центъра на Хасково,просто не щяро да запали.Тя докъто отиде да потърси помощ, паяка я вдигнлал...?!?
Та мисълта ми е понеже аз живея на 200 км от Хасково и няма как да реагирам на момента, разбрах че тези фордчета имали някаква защита при катастрофа,който спирали притока на бензин,по точно блокирали бензиновата помпа !
Някой може ли да ми каже къде се намира копчето за освобождаване от тази защита ?
Признаците са че електромотора върти, но не се чува бензиновата помпа, както преди когато се даде на контакт !?!
Другия вариант или тоци или нова бензинова помпа
Пища ви относно едно фордче,а именно ФОРД ФИЕСТА ІІ 1.25I 16V 75 к.с. 1997год. то е гордоста на майка ми.
На не щеш ли преди 2 дена я оставило в центъра на Хасково,просто не щяро да запали.Тя докъто отиде да потърси помощ, паяка я вдигнлал...?!?
Та мисълта ми е понеже аз живея на 200 км от Хасково и няма как да реагирам на момента, разбрах че тези фордчета имали някаква защита при катастрофа,който спирали притока на бензин,по точно блокирали бензиновата помпа !
Някой може ли да ми каже къде се намира копчето за освобождаване от тази защита ?
Признаците са че електромотора върти, но не се чува бензиновата помпа, както преди когато се даде на контакт !?!
Другия вариант или тоци или нова бензинова помпа

-
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2009, 16:36
- Модел на автомобила: форд фиеста
Re: Проблем с Форд Фиеста ІІ 1.25 16V 75к.с.
Имам фиеста с такъв двигател и за сега не съм имал този проблем, но имах едно ауди като дадеше нещо на късо и гореше бушона за бензиновата помпа!
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
Re: Проблем с Форд Фиеста ІІ 1.25 16V 75к.с.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=1682" onclick="window.open(this.href);return false;