halogenи за фокус
-
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2009, 15:18
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
halogenи за фокус
колеги мога ли лесно да монтирам halogenи на фокус при положение че колата заводско няма,модела е гя и решетката доло ме цяла и сигурно трибва да се реже и незнам дали закрапването става лесно о надеждно,също така как стои въпроса с окабеляването за въпросните halogenи,има ли такова подготвено от завода или се прекарва ново,мрси предварително
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2008, 21:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 tddi
Re: halogenи за фокус
Ако не е късно, окабеляване няма, решетката се реже лесно, със захващането ще имаш малък проглем ако обичаш всичко да е както трябва, като цяло излиза около 50 лв ако ти си монтираш халоггените и са от евтинките(става въпрос че не са оригинални но са за фокус).Аз съм с такива и не се оплаквам добре са си.
- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Re: halogenи за фокус
Окабеляване има/поне на мойта и на още 2 фокуса като моя буксите са си там/.Аз си купих на DEPO 60лв двата.Малко играчка със захващането,като аз им направих 3 шпилки 5мм около 30-40мм дълги за да мога да ги регулирам горе/долу.Светват с едно издърпване на ключа за фаровете ,заедно със задното фарче за мъгла,но ако си вземеш ключ с две положения всичко е ок.