Помогнете
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2007, 20:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0i 16V / 99г.
- Status: Извън линия
Помогнете
Колеги ,
Изпаднах в много сложна ситуация
Преди повече от месец ме удариха (нищо неподозиращ и един ме нацели)
направо бях съсипан , резултата е удар отзад счупен ляв заден стоп и броня и яко свита от лявата страна.
Оставих я в доверен сервиз на мойте застрахователи а и имам пълно каско, та всичко е наред с ремонта обаче сега съм изправен пред опасността че не могат да намерят задна лява лайсна това е една малка пластмасова джаджа която е под левия заден стоп и над задната броня(Мондео 1998 Хе4бек ) , правиха поръчка чрез официалния вносител Мото Пфое от Германия а се оказа че по складовететам също като тук я нямало и сега сме в един омагьосан кръг,незнам какво да правя вече, те трябва да я оправят все пак има пълно каско но незнам какво да правя , търсих такава част но се оказа че никаде я няма , мисълта ми е Колеги ако имате впечатления или можете да ми дадете съвет ще съм ви благодарен.
Изпаднах в много сложна ситуация

Оставих я в доверен сервиз на мойте застрахователи а и имам пълно каско, та всичко е наред с ремонта обаче сега съм изправен пред опасността че не могат да намерят задна лява лайсна това е една малка пластмасова джаджа която е под левия заден стоп и над задната броня(Мондео 1998 Хе4бек ) , правиха поръчка чрез официалния вносител Мото Пфое от Германия а се оказа че по складовететам също като тук я нямало и сега сме в един омагьосан кръг,незнам какво да правя вече, те трябва да я оправят все пак има пълно каско но незнам какво да правя , търсих такава част но се оказа че никаде я няма , мисълта ми е Колеги ако имате впечатления или можете да ми дадете съвет ще съм ви благодарен.

-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
- Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle
По моргите, от друго Мондео? Само ще я пръснеш в същия цвят? Друг изход не намирам, щом никъде я няма. Другия вариант
)) е, харесваш си на друго Мондео и му я сваляш
. Не го препоръчвам, само съм длъжен да го кажа
)... това си е чиста проба селяния
... ти си решаваш, но аз бих ходил без джаджата, от колкото да съсипя колата на някой. Избора е твой
.

-
- потребител
g.taskov,
Колега не може да я няма тази лайсна.Може да върви комплект с бронята.Но те съветвам отиди в МП ти и се поинтересувай как седят нещата , сигурен съм че тези от сервиза на си свършили работата както трябва. Ето ти и един тел.провери там 0887846111
Мерси колега ами незнам може и така да е , ами само ми кажи кой да тарся на този телефон дето си го написал и какво да кажа

Мерси още веднъж
-
- потребител
Мерси voodoo58 ама на Комби модела тази лайсна не пресъства и няма да ми върши работа незнам по моргите дали я няма но това трябва да е от някои автомобил който се рапродава на части, лошото е ,че нямам време да ходя по морги щото съм на работа а и нямам никакви познати който да имат морги или опит в такива търсения , но все пак ти благодаря за постчето 

-
- потребител