Днес, както винаги срещата в София се проведе!
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Днес, както винаги срещата в София се проведе!
Лъчо, нали виждаш как говорим за едно и също?
Не гласувам и махнах стикерите си, защото се изнервих и ми стана наистина супер неприятно как получавам тояга с пирони от хора, които не съм им виждал очите. Нали това се опитвам да кажа/направя/променя. Да, знам, че ОМВ-то е от много време и всеки от старите кучета изпитва някаква носталгия към него, но точно това исках - да повдигна въпроса и ако хората са съгласни - да се потърси друго място, където е удобно да се седне, централно е, така че на всички да е общо взето както трябва. Не както Валери ми каза в чата "ми, то ми е на 5 мин с кола и 10 мин пеша, защо да го сменяме". Не ме е яд да минавам 20км в едната посока за среща, нито това ми е проблем. Ядосах се наистина много на изказването на Пепи за това как нямало да се сменя мястото.
Общо взето ти обобщи това, което имах предвид - да се направи нещо по въпроса, защото нещата вървят на доизживяване и се разпадат бързо!
Гласуване, членство, стикери, срещи - всякакво желание бива убито от едни такива изказвания. Ето, че като се вдигне малко шум и прах нещата могат да се случат.
Естествено, че Сашо не е длъжен, но тогава няма какво да се тръшка като ученичка:
И начи не е невъзможно да се случи промяна, макар и след:
А така, точно така - не анонимно, ами да се знае. Кой идва и кой не. Не заради някой, дето го няма от години да се запазват неща, които са абсолютно outdated!
А за мястото - честно казано съм склонен да вярвам, че при централно място в града, интересът би бил поне малко по-голям. Ето за пример едно от ЛС-тата, които получих по повод пушилката. Никола ми разреши да го пейстна тука:
И защо да си тровя нервите и да се нервирам, и да подскачам? Защо на инат да се опитвам да направя нещо добро? Както казах моята кола върви и без стикерите, въпреки това имах желанието за нещо. Желанието се губи там, където се срещам с костеливи орехи.
Не гласувам и махнах стикерите си, защото се изнервих и ми стана наистина супер неприятно как получавам тояга с пирони от хора, които не съм им виждал очите. Нали това се опитвам да кажа/направя/променя. Да, знам, че ОМВ-то е от много време и всеки от старите кучета изпитва някаква носталгия към него, но точно това исках - да повдигна въпроса и ако хората са съгласни - да се потърси друго място, където е удобно да се седне, централно е, така че на всички да е общо взето както трябва. Не както Валери ми каза в чата "ми, то ми е на 5 мин с кола и 10 мин пеша, защо да го сменяме". Не ме е яд да минавам 20км в едната посока за среща, нито това ми е проблем. Ядосах се наистина много на изказването на Пепи за това как нямало да се сменя мястото.
Общо взето ти обобщи това, което имах предвид - да се направи нещо по въпроса, защото нещата вървят на доизживяване и се разпадат бързо!
Гласуване, членство, стикери, срещи - всякакво желание бива убито от едни такива изказвания. Ето, че като се вдигне малко шум и прах нещата могат да се случат.
Естествено, че Сашо не е длъжен, но тогава няма какво да се тръшка като ученичка:
Може да нямам вкус, но някак си това, че е на доизживяване и желанието на част от хората за промяна не ми се струват ЛАЙНА.maxpoint написа:Що,мойте не ти се струват качествени ли?Pyrhel написа:Освен Сашо, друг има ли стикери?
Другото което искам да попитам,не ви ли писна да пълните тази тема с ЛАЙНА,не ви стига "говорилня" ли???То е така когато котката си драпа задника-мишките си "веят" онуй...
Изплесна и изпростя тоя форум,явно ще се лефкам на нейде...
И начи не е невъзможно да се случи промяна, макар и след:
Да, имал съм желание, поел съм инициативата за междуградска среща от известно време, но не си вея "онуй" и да дрънкам нагоре-надолу. Като станат нещата готови - тогава.pepy1 написа:мястото на срещите няма да се промени
А така, точно така - не анонимно, ами да се знае. Кой идва и кой не. Не заради някой, дето го няма от години да се запазват неща, които са абсолютно outdated!
А за мястото - честно казано съм склонен да вярвам, че при централно място в града, интересът би бил поне малко по-голям. Ето за пример едно от ЛС-тата, които получих по повод пушилката. Никола ми разреши да го пейстна тука:
Имам желание да помогна с каквото мога - със стикери, с форума, дори със сървъра, както говорихме с теб на една от срещите, но виждаш при някаква инициатива с какво се срещам - стена.Nikola Ivanov написа:Аз щях да дойда, но само с Ялта съм си писал и той щом не може, и аз реших за по-натам да го отложа, НО -
да се правят сбирки на бензиностанция е ПОВЕЧЕ ОТ ТЪПО!!!
Дори само заради това, че аз съм пушач, а там не се пуши, е няма да стоя 2-3 часа в заведение, дето да не мога да си запаля цигара с кафето. А и бензиностанцията е ебати заведението. Затова и не съм дошъл досега.
Иначе мястото ми е мн удобно, защото живея преди тунела за Люлин, но мястото няма значение, след като сме с коли.
И защо да си тровя нервите и да се нервирам, и да подскачам? Защо на инат да се опитвам да направя нещо добро? Както казах моята кола върви и без стикерите, въпреки това имах желанието за нещо. Желанието се губи там, където се срещам с костеливи орехи.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Ок, с какво помогна като махна стикерите и спря да гласуваш и едва ли не призова и другите да спрат?!
Това е най-тъпата помощ, която съм получавал през всичките години в които се занимавам с този клуб!!! Благодаря ти! Много ме облекчи!
Относно бележката на човека, съгласен съм - но и аз, и жена ми, пък и бебето, колкото и странно да ви се вижда, сме непушачи
аз няма да стоя 2-3 часа на място на което се пуши.
В ОMV има закрит салон, маси на открито и кът за децата - ще се изненадаш колко хора лятото идват с децата си!
В OMV никой не прави забележки за местене и нагаждане на маси!
В OMV може да вечеряш, да пиеш кафе или да ядеш сладкиши - ресторант, кафе и сладкарница накуп трудно ще намериш.
В OMV има къде да спрат всички.
Това ОМV е на голям булевард и е на 15 мин от всяка точка на София, особено в неделя по никое време.
Срещата е в неделя за да могат хората, които през уикенда пътуват също да идват.
Не е през седмицата, защото много хора работят до късно, а и да не работят гледат да са вкъщи при семействата си.
Това са само част от аргументите в защита на мястото.
С удоволствие ще гласувам за друго по-подходящо място и време!
И не, не съм съгласен че говорим за едно и също! Защото аз винаги съм се стремял да обединя хората и да избегна конфликтите и мисля, че в огромна степен съм успявал, а това по-горе, поне според мен е създаване на конфликт.
Забравих за "лайната"... върни две-три-четири страници назад... нещо смислено виждаш ли?!
Това е най-тъпата помощ, която съм получавал през всичките години в които се занимавам с този клуб!!! Благодаря ти! Много ме облекчи!
Относно бележката на човека, съгласен съм - но и аз, и жена ми, пък и бебето, колкото и странно да ви се вижда, сме непушачи

В ОMV има закрит салон, маси на открито и кът за децата - ще се изненадаш колко хора лятото идват с децата си!
В OMV никой не прави забележки за местене и нагаждане на маси!
В OMV може да вечеряш, да пиеш кафе или да ядеш сладкиши - ресторант, кафе и сладкарница накуп трудно ще намериш.
В OMV има къде да спрат всички.
Това ОМV е на голям булевард и е на 15 мин от всяка точка на София, особено в неделя по никое време.
Срещата е в неделя за да могат хората, които през уикенда пътуват също да идват.
Не е през седмицата, защото много хора работят до късно, а и да не работят гледат да са вкъщи при семействата си.
Това са само част от аргументите в защита на мястото.
С удоволствие ще гласувам за друго по-подходящо място и време!
И не, не съм съгласен че говорим за едно и също! Защото аз винаги съм се стремял да обединя хората и да избегна конфликтите и мисля, че в огромна степен съм успявал, а това по-горе, поне според мен е създаване на конфликт.
Забравих за "лайната"... върни две-три-четири страници назад... нещо смислено виждаш ли?!
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Определено създавам конфликт с "орехите", защото не съм съгласен с тях. За ОМВ-то:
Помощ? Това не е помощ. С това изказвам абсолютното си несъгласие някой да ми се тръшка и едва ли не да му лазя и да го моля за нещо. Няма да стане - първо имам достойнство, после не съм зависим от никого тук.
Не съм призовавал никого да го прави, правя го само аз. Ще поправя това, което съм направил само след като видя нещо положително и в останалите участници. Никого не карам да прави нещо, просто да не пречи.
Защо написах, че говорим за едно и също? Защото както ти, така и аз пишем, че при добра воля нещата могат да се променят към по-добро. До тука не съм те видял да се държиш като лигличка или да запъваш петички, както бяха горните 2 примера с колеги.
По-горе не ти отговорих за срещите на други клубове. Аз не им завиждам, нито им свалям шапка. Искам само да бъде малко по-обединен и нашия.
И много искам да спомена защо казах няколко пъти "на доизживяване", за да няма грешни впечатления. Както горе казах - знам, че всеки е зает и има друга работа и задачи с по-висок приоритет, но нещата трябва да се развиват. Клубните членове нямаше да могат да се преброят на 20те пръста на 1 човек, форумът трябва да се обновява и т.н. Сега ще ти кажа и защо са ми неприятни тия неща с един пример. Няколко пъти хващам да публикувам информативни теми. Да, ама нещата са одъртяли и форума дори не поддържа таблици. Още един пример - как форума много често умира. Аха да напиша някакъв отговор, събмитвам и той предал богу-дух. Някакви такива дреби неща, които дразнят, после някой се тръшка, друг пък си придава важност и... Желанието ми не е река, все пак това е добра воля.
- Има
- Никой
- Можеш
- Могат
- На голям е
Помощ? Това не е помощ. С това изказвам абсолютното си несъгласие някой да ми се тръшка и едва ли не да му лазя и да го моля за нещо. Няма да стане - първо имам достойнство, после не съм зависим от никого тук.
Не съм призовавал никого да го прави, правя го само аз. Ще поправя това, което съм направил само след като видя нещо положително и в останалите участници. Никого не карам да прави нещо, просто да не пречи.
Защо написах, че говорим за едно и също? Защото както ти, така и аз пишем, че при добра воля нещата могат да се променят към по-добро. До тука не съм те видял да се държиш като лигличка или да запъваш петички, както бяха горните 2 примера с колеги.
По-горе не ти отговорих за срещите на други клубове. Аз не им завиждам, нито им свалям шапка. Искам само да бъде малко по-обединен и нашия.
И много искам да спомена защо казах няколко пъти "на доизживяване", за да няма грешни впечатления. Както горе казах - знам, че всеки е зает и има друга работа и задачи с по-висок приоритет, но нещата трябва да се развиват. Клубните членове нямаше да могат да се преброят на 20те пръста на 1 човек, форумът трябва да се обновява и т.н. Сега ще ти кажа и защо са ми неприятни тия неща с един пример. Няколко пъти хващам да публикувам информативни теми. Да, ама нещата са одъртяли и форума дори не поддържа таблици. Още един пример - как форума много често умира. Аха да напиша някакъв отговор, събмитвам и той предал богу-дух. Някакви такива дреби неща, които дразнят, после някой се тръшка, друг пък си придава важност и... Желанието ми не е река, все пак това е добра воля.
- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Лъчи, действаш/приказваш от позицията на "аз съм от създаването на клуба и аз съм председател". В една част от дискусиите съм участвала, за друга - са ми разказвали.
Никой не иска бунт, но като срещаш стена насреща за всяко предложение (конкретно или общо) как да не се възмутиш?
Не може да толерираш само "старите кучета" защото си бил с тях на екскурзии и сборове, а всеки нов - да си трае до второ пришествие. Има много нови хора, които точно, защото са такива - виждат нещата, които куцат тук, имат идеи и искат да ги споделят, искат да помогнат. Има и стари потребители, които също ги виждат, но са се отказали вече да приказват (защото "като си баеш бабо, кой ли те слуша").
Аз съм много хепи от този форум, защото когато се регистрирах ми помогнаха да се справя с проблема, който имах и бяха отзивчиви. Хепи съм и защото срещнах готини хора и защото тези хора са ми помагали много (за много неща). Хепи съм, защото има неделни срещи и годишен събор и стават големи купони.
Но до тук... И форумът и сдружението се крепят заради 1-2-... не знам колко човека. От тях зависи дали ще има работещ сървър, клубни карти (като календарчета), дали неделните срещи ще са на ОМВ Люлин, съборът дали ще е 1 или 2 през годината и какво ли още не. Ти хем казваш - помагайте, хем не допускаш да ти влязат в територията.
Нещата са много по-дълбоки от това кога и къде е срещата. Реакциите в темата просто са пример за закостенелост на сравнително млади хора (поне тези, които познавам и съм виждала) от една страна и за откритост и желание за промени, новости и опити за съдействие.
Никой не иска бунт, но като срещаш стена насреща за всяко предложение (конкретно или общо) как да не се възмутиш?
Не може да толерираш само "старите кучета" защото си бил с тях на екскурзии и сборове, а всеки нов - да си трае до второ пришествие. Има много нови хора, които точно, защото са такива - виждат нещата, които куцат тук, имат идеи и искат да ги споделят, искат да помогнат. Има и стари потребители, които също ги виждат, но са се отказали вече да приказват (защото "като си баеш бабо, кой ли те слуша").
Аз съм много хепи от този форум, защото когато се регистрирах ми помогнаха да се справя с проблема, който имах и бяха отзивчиви. Хепи съм и защото срещнах готини хора и защото тези хора са ми помагали много (за много неща). Хепи съм, защото има неделни срещи и годишен събор и стават големи купони.
Но до тук... И форумът и сдружението се крепят заради 1-2-... не знам колко човека. От тях зависи дали ще има работещ сървър, клубни карти (като календарчета), дали неделните срещи ще са на ОМВ Люлин, съборът дали ще е 1 или 2 през годината и какво ли още не. Ти хем казваш - помагайте, хем не допускаш да ти влязат в територията.
Нещата са много по-дълбоки от това кога и къде е срещата. Реакциите в темата просто са пример за закостенелост на сравнително млади хора (поне тези, които познавам и съм виждала) от една страна и за откритост и желание за промени, новости и опити за съдействие.

- la4o
- потребител
- Контакти:
Дани,
През всичките години, знаеш ли колко хора минаха, които казаха "айде да направим нещо".
Ти конкретно предложение от Анатоли виждаш ли?! Освен да си махнем стикерите от колите и да спрем да гласуваме за клуба?!
Аз виждам само гняв, че някой не си е свършил работата! Сашо не бил в настроение, някой бил решил това място, без да помисли за друго и т.н и т.н
Ти казваш, че мястото е колкото един курс до работа, а Анатоли е вменил на Сашо работа, демек на Сашо също му е един курс до работата!
Толкова ми е писнало от такива хора, че вече не ми се и коментира.
А позицията ми на председател е такава, защото никой друг не я е поискал! Хайде Анатоли, искаш ли да си председател?
Моля ви, дайте ми пример за предложенията дето са се сблъсквали в стена, щото мисля и не мога да се сетя! Конккретни предложения, които някой ви е спрял да осъществите! Моля!
През всичките години, знаеш ли колко хора минаха, които казаха "айде да направим нещо".
Ти конкретно предложение от Анатоли виждаш ли?! Освен да си махнем стикерите от колите и да спрем да гласуваме за клуба?!
Аз виждам само гняв, че някой не си е свършил работата! Сашо не бил в настроение, някой бил решил това място, без да помисли за друго и т.н и т.н
Ти казваш, че мястото е колкото един курс до работа, а Анатоли е вменил на Сашо работа, демек на Сашо също му е един курс до работата!
Толкова ми е писнало от такива хора, че вече не ми се и коментира.
А позицията ми на председател е такава, защото никой друг не я е поискал! Хайде Анатоли, искаш ли да си председател?
Моля ви, дайте ми пример за предложенията дето са се сблъсквали в стена, щото мисля и не мога да се сетя! Конккретни предложения, които някой ви е спрял да осъществите! Моля!
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Здравейте, включвам се в темата, само по причина, че преди време бях от редовните хора, идващи на неделните срещи, но по една или друга причина станах само от четящите. Появиха ми се, както се казва нови приоритети, но и не забравям факта, че когато "човек има желание намира начин, а когато не търси оправдания".
От прочетеното дотук, първо искам да подкрепя Pyrhel, в това което пише:
Дани, написаното от теб все едно аз съм го писала, много хубаво си го написала!
Лъчо, не искам да споря с теб, но Анатоли дава примери за предложения, с които се е сблъсквал в стени "Имам желание да помогна с каквото мога - със стикери, с форума, дори със сървъра... ". Да не са конкретни предложения, но човека си казва с какво може да помогне, оттам нататък е нужен диалог. За мен това е човек с желание да НАПРАВИ нещо, лично аз не виждам гняв в думите му, за това че някой не си е свършил работата, а желание да пораздвижи нещата! Също така не виждам да има скрито желание да взема председателската позиция, а виждам желание, инициативност.
Според мен трябва да се даде шанс на "новите" хора да раздвижат нещата, да ги организират по начин, по който според тях ще се раздвижат, ако не настъпи промяна винаги може да се върне всичко по начина, по който е бил досега. В случая по-добре да се направи опит за промяна, за раздвижване, отколкото нищо да не се прави. И не на последно място, сред "новите" хора има и такива с повечко свободно време , без деца и според мен трябва да им се даде шанс. Но за да могат да направят нещо трябва да им се даде "власт" под формата на отговорност за инициатива, която поемат, да им се помогне и съдейства, защото не вярвам някой "нов" дори и да има желание да направи нещо да го направи изцяло на своя глава без да получи подкрепа, съдействие, дори съвети от "старите".
ПП Използвам "нов" и "стар" не за да деля хората, а защото в писаното от всички по -нови потребители досега, виждам доста общи неща.
Хайде спирам до тук, хубаво изкарване на всички, които празнуват днес, независимо от празника
От прочетеното дотук, първо искам да подкрепя Pyrhel, в това което пише:
Много си прав, затова че нещата трябва да се развиват, бих допълнила да се търси начин срещите да са интересни и за по-широк кръг хора, не че има лошо и да бъдат само за тесен кръг хора, но така се губи идеята, сбирките да са клубни. Реално въпроса със срещите е едно от многото неща, които сякаш са спрели развитието си. И да, думата "доизживяване" описва много точно много неща, не само въпроса със срещите!Pyrhel написа: И много искам да спомена защо казах няколко пъти "на доизживяване", за да няма грешни впечатления. Както горе казах - знам, че всеки е зает и има друга работа и задачи с по-висок приоритет, но нещата трябва да се развиват. Клубните членове нямаше да могат да се преброят на 20те пръста на 1 човек, форумът трябва да се обновява и т.н. Сега ще ти кажа и защо са ми неприятни тия неща с един пример. Няколко пъти хващам да публикувам информативни теми. Да, ама нещата са одъртяли и форума дори не поддържа таблици. Още един пример - как форума много често умира. Аха да напиша някакъв отговор, събмитвам и той предал богу-дух. Някакви такива дреби неща, които дразнят, после някой се тръшка, друг пък си придава важност и... Желанието ми не е река, все пак това е добра воля.
Дани, написаното от теб все едно аз съм го писала, много хубаво си го написала!
Лъчо, не искам да споря с теб, но Анатоли дава примери за предложения, с които се е сблъсквал в стени "Имам желание да помогна с каквото мога - със стикери, с форума, дори със сървъра... ". Да не са конкретни предложения, но човека си казва с какво може да помогне, оттам нататък е нужен диалог. За мен това е човек с желание да НАПРАВИ нещо, лично аз не виждам гняв в думите му, за това че някой не си е свършил работата, а желание да пораздвижи нещата! Също така не виждам да има скрито желание да взема председателската позиция, а виждам желание, инициативност.
Според мен трябва да се даде шанс на "новите" хора да раздвижат нещата, да ги организират по начин, по който според тях ще се раздвижат, ако не настъпи промяна винаги може да се върне всичко по начина, по който е бил досега. В случая по-добре да се направи опит за промяна, за раздвижване, отколкото нищо да не се прави. И не на последно място, сред "новите" хора има и такива с повечко свободно време , без деца и според мен трябва да им се даде шанс. Но за да могат да направят нещо трябва да им се даде "власт" под формата на отговорност за инициатива, която поемат, да им се помогне и съдейства, защото не вярвам някой "нов" дори и да има желание да направи нещо да го направи изцяло на своя глава без да получи подкрепа, съдействие, дори съвети от "старите".
ПП Използвам "нов" и "стар" не за да деля хората, а защото в писаното от всички по -нови потребители досега, виждам доста общи неща.
Хайде спирам до тук, хубаво изкарване на всички, които празнуват днес, независимо от празника

FORD - Feel the difference.
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Ето тук съм много съгласен с тебIvailo_ Georgiev написа: Тъжната и ужасяваща действителност на нашето време- пълен парадокс- колкото повече комуникациите и връзките по света стават достъпни, толкова повече всички се отчуждават и стават подозрителни и недопускащи хора наоколо.
...

Искам да ти кажа, че не разбра Пепи. Той живее в Младост и му е адски неудобно да идва, но когато повдигна въпроса за смяна, просто се реши, че там се събират доста хора и им е по-удобно там, това е.Pyrhel написа:...
За махането на стикерите, твой личен избор...
Ако повече хора ще се събират на друго място, пуснете една анкета и ще се разбере. Кому са нужни тези драми?

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
la4o написа: Моля ви, дайте ми пример за предложенията дето са се сблъсквали в стена, щото мисля и не мога да се сетя! Конккретни предложения, които някой ви е спрял да осъществите! Моля!

Иначе- да, по принцип може много да се говори, конкретно обаче никога до сега.
Не е начинът да пишеш много и да казваш нищо.
Polly, подкрепяш някой хора, които не познаваш.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Dani_Barabani
- потребител
Лъчи,
Знам, че ти е дошло до гуша от приказки от типа "дайте да дадем". Разбирам те. И други го разбират и за това искат да се включат и да помогнат. Тези приказки - от типа "дайте да дадем" и сега продължават. Продължават и приказките, абе мен така си ме устройва (нали някой друг върши черната работа).
Но сега имаш насреща и хора, които имат конкретни предложения и възможности да помагат - дай им, де!
Ето Pyrhel ти казва, дай сървъра - той ще направи инсталация, конфигурация и прехвърляне на сайта и форума. Какво по-конкретно от това?
Във клубната тема имаше предложения за промени относно "работата" на модераторите - обаче и там много шум за нищо, така де 3 дена и замлъкнаха. Чие позволение се чака не знам
Да, на хората им се променят ангажиментите, приоритетите, интересите. Хората се сменят, но форума и сдружението остават за следващите
Да не го оставим да затихва, напротив нека се развива, пък дали ние или друг, ще сме част от това развитие - въпрос на желание, време и т.н.
Има гняв, да... като срещу всяко нещо, което не върви. Но в никакъв случай това не е гняв срещу теб, в ролята ти на председател на сдружението. Това е нормална човешка реакция.
Хората се обръщат към теб, точно заради тази ти роля, поне аз де
за съвет, подкрепа или споделен опит. >:D<:
Знам, че ти е дошло до гуша от приказки от типа "дайте да дадем". Разбирам те. И други го разбират и за това искат да се включат и да помогнат. Тези приказки - от типа "дайте да дадем" и сега продължават. Продължават и приказките, абе мен така си ме устройва (нали някой друг върши черната работа).
Но сега имаш насреща и хора, които имат конкретни предложения и възможности да помагат - дай им, де!
Ето Pyrhel ти казва, дай сървъра - той ще направи инсталация, конфигурация и прехвърляне на сайта и форума. Какво по-конкретно от това?
Във клубната тема имаше предложения за промени относно "работата" на модераторите - обаче и там много шум за нищо, така де 3 дена и замлъкнаха. Чие позволение се чака не знам

Да, на хората им се променят ангажиментите, приоритетите, интересите. Хората се сменят, но форума и сдружението остават за следващите

Има гняв, да... като срещу всяко нещо, което не върви. Но в никакъв случай това не е гняв срещу теб, в ролята ти на председател на сдружението. Това е нормална човешка реакция.
Хората се обръщат към теб, точно заради тази ти роля, поне аз де

Последна промяна от Dani_Barabani на 14 фев 2011, 17:13, променено общо 1 път.

- Ivaylo Georgiev
- Администратор
- Регистриран: 23 апр 2007, 10:38
- Модел на автомобила: Focus 2010 1.6 Duratec 16v Ghia
Escort 1996 1.8 TD CLX - Местоположение: София, кв. Лозенец
- Контакти:
Не е вярно, че няма конкретни предложения, не правете една камара хора тук на луди! Конкретно за Анатоли (Pyrhel)- знам, че от повече от месец е дал заявка да му се даде новия сървър на клуба (който хваща прах някъде от месеци, защото няма кой да се заеме с него), за да преточи там сайта и да преконфигурира всичко както си трябва и може даже да направи ъпдейти на софтуера. Той определено разбира от тези неща. Защо не му е даден досега?
И да не вадя в нова тема от раздела за членове всичките неща, които се изписаха там и се предлагаха и останаха глас в пустиня...и остават и към настоящия момент...смеят ни се и гаргите в люлин и май единствените, които не го виждат, са тези, които имат власт в сдружението и от които зависи нещо да се промени.
Анатоли: той е едни от най-готините, умни, добре възпитани и позитивни и енергични хора, които са се появявали от много време в клуба и има време желание и възможности за развитието му. Не го карайте да си тръгне насила!
Анатолииии, върни си стикерите бе, че ще дойда да ти изпиша с пръст логото, а питай Оля после дали ще можеш да го махнеш някога написаното
П.С. хайде да направим една среща, на която да присъстват всички членове на Управителния съвет, и всички активни тук във форума> нещо като разширена оперативка на УС и на все още загрижените за клуба, на която да се види кой докъде е и за какво се (не се) бори и да разпределим конкретни задачи? Ако желаете, аз ще се заема с организацията на такава среща.
И да не вадя в нова тема от раздела за членове всичките неща, които се изписаха там и се предлагаха и останаха глас в пустиня...и остават и към настоящия момент...смеят ни се и гаргите в люлин и май единствените, които не го виждат, са тези, които имат власт в сдружението и от които зависи нещо да се промени.
Анатоли: той е едни от най-готините, умни, добре възпитани и позитивни и енергични хора, които са се появявали от много време в клуба и има време желание и възможности за развитието му. Не го карайте да си тръгне насила!
повече не знам какво да кажаИма гняв, да... като срещу всяко нещо, което не върви
Анатолииии, върни си стикерите бе, че ще дойда да ти изпиша с пръст логото, а питай Оля после дали ще можеш да го махнеш някога написаното

П.С. хайде да направим една среща, на която да присъстват всички членове на Управителния съвет, и всички активни тук във форума> нещо като разширена оперативка на УС и на все още загрижените за клуба, на която да се види кой докъде е и за какво се (не се) бори и да разпределим конкретни задачи? Ако желаете, аз ще се заема с организацията на такава среща.
Последна промяна от Ivaylo Georgiev на 14 фев 2011, 17:22, променено общо 1 път.
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Лъчо, не ти искам позицията, но не се и притеснявам да я поема, защото мога да се справя.la4o написа:А позицията ми на председател е такава, защото никой друг не я е поискал! Хайде Анатоли, искаш ли да си председател?
Поли,

Cossy, мисля, че не е нужно да ми превеждаш какво е искал да каже Пепи. Казал е каквото е искал да каже. Не оставайте с грешно впечатление! Не се тръшкам, че някой не е дошъл, не ме притеснява особено. Издразних се на начина на изказването, което не веднъж цитирах. Знам, че се е решило, но се е решило преди 3 години. Все пак става въпрос за място, където да се видим, а не за място, на което ще полагаме венци за почест. За какви традиции говорите?!
Валери, това, че не е написано тук не означава, че не е говорено по темата. С Лъчо сме говорили по повод новия сървър и възможността ми да го setup-на. Останахме само с говоренето, обаче.
Дани, да точно това казвам - аман от "хайде да се направи еди какво си". Не ме е страх да започна, но не ми е никак приятно да се засилвам с главата напред срещу стената.
Иво, благодаря за думите, имам чувството, че се влюбвам

- cossy
- потребител
Tи май не загряваш, че не трябва Лъчо, аз, Пепи или някой под чийто ник пише модератор да каже сменяме. Това зависи от всички които ги засяга, имат мнение и позиция и ги изразяват. Така стават нещата.Ivailo_ Georgiev написа:... които имат власт в сдружението и от които зависи нещо да се промени...
Toва къде го видя?Не го карайте да си тръгне насила!

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
от belleamie на Нед 30 Яну, 2011 10:57
Искам само да кажа - очаквайте неочакваното!
от madboy на Нед 30 Яну, 2011 14:32
belleamie написа:
Доста е вероятно, то аз само наслада мога да ви донеса бре
Вземи бира по-добре
ДокладвайОтговори с цитатRe: Днес, както винаги срещата в София се проведе!
от hitrata_lisi4ka на Нед 30 Яну, 2011 15:02
Аз имам розови
от ЯЛТА на Вто 01 Фев, 2011 17:21
Двоен смисъл, приятелю .
Яким написа:
ЯЛТА написа:
Имало сладко, имало солено, а горчиво имаше ли ?
Що за въпрос пък е това Ми бирата нали е горчива?
от Яким на Сря 02 Фев, 2011 12:30
ЯЛТА написа:
Двоен смисъл, приятелю .
Типък сега - само разваляш вица с обяснения
от hitrata_lisi4ka на Сря 02 Фев, 2011 21:40
хахахахаххахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахах
И още стотици примери,това аз го наричам "ЛАЙНА" защото нямат никакво отношение и смисъл към темата.от hitrata_lisi4ka на Пон 07 Фев, 2011 23:44
Ае не фантазирайте, че омокрихте всичко тука...хахахаххахахсхахаххаха
Като си бил толкова на зор за стикери,защо не ми писа лично,щях да ти ги претя с "ЕКОНТ",аз да не съм щатен разносвач на стикери
Ако в момента си безработен и се чудиш какво да правиш,НЕ го прави тук и не ми прескачай.....,че взе да ми писва.
Аре със здраве......
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- Dani_Barabani
- потребител
Валери, Валерииии, честит имен ден!
Или днес не празнуваш?
. Не се сещаш, щото не си присъствал на разговорите, нали? Няма как да се сетиш за нещо, което незнаеш, освен ако не си гадателка 

Тук се изказа неподготвенmadboy написа:la4o написа: Моля ви, дайте ми пример за предложенията дето са се сблъсквали в стена, щото мисля и не мога да се сетя! Конккретни предложения, които някой ви е спрял да осъществите! Моля!Аз не се сещам.

Да казвам ли кой е типичен пример за това? (риторичен въпрос)madboy написа:Иначе- да, по принцип може много да се говори, конкретно обаче никога до сега.
Не е начинът да пишеш много и да казваш нищо.
Пак показваш гадателски способности. Ако си толкова добър - кажи ми числата за тототоmadboy написа:Polly, подкрепяш някой хора, които не познаваш.

- cossy
- потребител
Е какво се обиждаш като един е казал, че няма да стане... Особено като и той иска да му е по-близко срещата? Пусни една анкета, какво толковаPyrhel написа:...
Cossy, мисля, че не е нужно да ми превеждаш какво е искал да каже Пепи. Казал е каквото е искал да каже. Не оставайте с грешно впечатление! Не се тръшкам, че някой не е дошъл, не ме притеснява особено. Издразних се на начина на изказването, което не веднъж цитирах. Знам, че се е решило, но се е решило преди 3 години. Все пак става въпрос за място, където да се видим, а не за място, на което ще полагаме венци за почест. За какви традиции говорите?!

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Голяма тема се заформила тук. Според мен давайте новият сървър на Pyrhel-a да го инсталира и конфигурира. Щом има желание да помогне е добре дошъл.
Колкото да сбирките, не очаквайте рекордна посещаемост като на пуберите с BMW-та или VW. Ford се кара предимно от практични, улегнали или семейни хора, за които колата е средство с което си вършат работа. За мястото на Софийските сбирки не мога да взема отношение.
Колкото да сбирките, не очаквайте рекордна посещаемост като на пуберите с BMW-та или VW. Ford се кара предимно от практични, улегнали или семейни хора, за които колата е средство с което си вършат работа. За мястото на Софийските сбирки не мога да взема отношение.
- maxpoint
- потребител
Ти пък какво има да коментираш,че повече от година въобще хал -хабер си нямаше за този клуб,но интересно от няколко седмици стана хипер активна ...не ,че ме интересуваhitrata_lisi4ka написа:
Относно стикери, няма да коментирам.
- la4o
- потребител
- Контакти:
Няма проблем да дам сървъра.
Даването опира до физическо предаване на hardware.
Предлагам дискусията по този въпрос да се премести в нова тема, защото тук говорим за мястото на срещите.
Даването опира до физическо предаване на hardware.
Предлагам дискусията по този въпрос да се премести в нова тема, защото тук говорим за мястото на срещите.
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Аз като един от глас нямащите много искам да присъствам на такова нещо и да споделя разни неща, които са ми трън в очите.Ivailo_ Georgiev написа:П.С. хайде да направим една среща, на която да присъстват всички членове на Управителния съвет, и всички активни тук във форума> нещо като разширена оперативка на УС и на все още загрижените за клуба, на която да се види кой докъде е и за какво се (не се) бори и да разпределим конкретни задачи? Ако желаете, аз ще се заема с организацията на такава среща.
Не знам дали има отношение дали съм безработен, но нямам ник'во намерение да ти давам отчети за доходите и заетостта ми.maxpoint написа:Като си бил толкова на зор за стикери,защо не ми писа лично,щях да ти ги претя с "ЕКОНТ",аз да не съм щатен разносвач на стикери
Ако в момента си безработен и се чудиш какво да правиш,НЕ го прави тук и не ми прескачай.....,че взе да ми писва.
Тъй. Не съм на зор. Всичко почна когато питах дали друг, освен тебе, има стикери и ти се притесни, че някой друг може да те измести от монопола при раздаването на стикери. Както забелязваш ти и всички останали на теб пък изобщо не съм ти давал зор, нито съм те занимавал, питах в темата дали има някой друг. Фактите са в историята на темата.
Cossy, не се обидих, а обясних защо се ядосах. Прекалено троснато и заповеднически звучи, а такъв тон не е по нрава ми.

А, Диги, изобщо нямах предвид с повече хора дастава като vw или bmw с потните тийнове. Просто малко по-дружно да вървят нещата, а не "ми, не ща" и всеки да се заключва у тях си и да гледа през шпионката без да каже нищо.
Има ъпдейти, ама людете, дето не идвате по срещи - най-накрая научавате клюкитеmaxpoint написа:от няколко седмици стана хипер активна

- maxpoint
- потребител
Нова тема е ненужна,има си "говорилня" за целта...
Но явно някои не им пука......
Но явно някои не им пука......