Моята първа Фиеста

Снимки и обща информация на Вашите коли
Потребителски аватар
led_zep
потребител
потребител
Регистриран: 10 дек 2009, 12:56
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1; 1995г.
Status: Извън линия

Моята първа Фиеста

Мнение от led_zep » 27 мар 2010, 11:21

Аз не мога да се опача от форд, cockyhotty е напълно прав - не може да си земеш кола за 1000 лева и да очакваш неочакваното :D Абе ще си я карам, пък времето ще си покаже... дори и да я сменя, пак форд ще си взема >:D<:
Относителност: Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''

Re: Моята първа Фиеста

Мнение от naze » 28 мар 2010, 23:21

бе въшка като моята :) ама тегли по пътя ... с 5 лева 50 км си ти кво и мислиш гниела тракала точно и ясно е казал колегата за 1000 кинта и тва е много ... е аз с колибата дрънча 2 години вече и гние и трака и тампоните фърчат бие ми в ляво после ми бие в дясно яде гумите ама съм пуснал 1600 кеш и не я мисля никак кадето ме остави на пътя там ше я оставя и аз само и свалям номерата и бягам към кат...... а като я гледам в близките 5 годинки няма да се отърва :) е и вектрата 2500 и броя отделно номера и основен ремонт на предницата документи по газовото бе беше ужас тя стъпи на 4 бона докато се кача кат бял човек да я настъпя и кво тя фиестата по нова :)... и ся опела си гние ли гние кърпя и пак гние мамито му и картон ли е дърво ли е баси 3 пъти сменям веждите ...... пък от долу е по красива и от софииските улици след снега преди 2 седмици :) .. така че радвай и се докато можеш че те фиестите поне са много забавни за града ... и ефтино и пъргаво и маневрено и малко на всякъде се навира ... бе мед ми капе на сърцето като врътна клуча и като замърка мн ефтина подръжка нищо не и сменям и нищо не е отказало до сега.. масло не съм сменял акомулатора е на електрошок през 1 седмица го зареждам ама пак си пали и си върви и превари другите и хич катаджии не ме спират :) че е мръсна и стара кола те от мен пари няма да видят

айде безаварийно колега !
криза.. :)

all4u
потребител
потребител
Регистриран: 14 юни 2008, 22:42
Модел на автомобила: .

Мнение от all4u » 30 мар 2010, 02:24

След тоя пост как да не си купиш фиеста :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
tqnko
потребител
потребител
Регистриран: 13 окт 2009, 18:32
Модел на автомобила: Ford fiesta mk3 1.1 с АГУ, 4/5 врати, много бЕга.
Контакти:

Мнение от tqnko » 01 апр 2010, 13:01

Ами честно казано си е така. Евтина кола, евтина поддръжка. На моята до сега не съм и правил кой знае какви ремонти. А ако трябва да се купува нещо идва евтино като на жигула само че разликата е огромна. Според мен за тия пари фиестите са най добрия вариянт. Моята сега май ми стъпва около 8л(газ)/100км градско което е направо за хвалене.
Закона на живота гласи: Яж боб, карай форд, живей горд!
Изображение
http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”