Ново попълнение към колекцията Mondeo 2 24V

Снимки и обща информация на Вашите коли
Потребителски аватар
СЕВА
потребител
потребител
Регистриран: 04 мар 2005, 18:26
Модел на автомобила: FORD model T 1914
Status: Извън линия

Re: Ново попълнение към колекцията Mondeo 2 24V

Мнение от СЕВА » 19 окт 2008, 23:37

Извинете ако съм обидил някого,без да искам но под думата цървул имам нещо друго предвид,за мен това е човек който купува /в повечето случай бартер или някаква тънка далаверка да ми не по тъничко нищо че има по него половин кило злато най -малко/ някаква лъскава скъпа кола за да го видят,защото той самият той е толкова зле че нещо друго трябва да му вдига самочуствието,,всеки ден при мен идва по някой такъв дребен тарикат който кара кола за 10000 евро че и от горе а няма пари за накладки от 35 лева били ми скъпи, а например оригинални са 200лв.и ако може аз да му ги сменя а той да ми плати когато може,е то това е цървул.По въпроса за разбирача на който му замирисва малко ще му кажа следното,първо чети а после пиши глупости да не ти се смеят колегите,писал съм за смяна на ремъка а не за ангренажа,или на твоята кола,хидравликата,генератора и климатика ако имаш ги върти някаква небесна сила,колите имат ремъци от 1885 година,а ангренажния ремък е измислен 70 години по късно ,но за това друг път,редно е първо да си избършеш жълтото около устата и после да се отваряш.По въпроса за дрането и акциза сами сме си виновни защото си траем,отиваш в КАТ там няма каса има банков клон плащаш 7лв взимат ти 2 или 5лв банков превод,плащаш на границата 10лв винетка 5лв такса превод,плащаш еко такса 200лв такса превод 12лв,плащаш номерата в КАТ,освен с това плащаш и такса за правоползване на номера а ако решиш да си смениш номера ти го вземат, а вече си го платил и имаш документ за това и пак такса за правоползване, пладнешки обир аз опитах да протестирам,обадих се в господари на ефира, в 24 часа,Труд и БТВ,оказа се че това положение е узаконено,но ние Българите сме така на принципа,бий ме обичам те.Аз лично вече си реших въпроса с акцизите и простотийте на КАТ завинаги, регистрирах си фирмата в Англия и имам право легално да си карам тук с английски номера,колкото коли искам, и с колкото коне искам.
ФОРД КАЧИ СВЕТА НА КОЛЕЛА

Aicken
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V

Мнение от Aicken » 22 окт 2008, 10:36

супер кола , жалко че не е с ръчна скоростна кутия.много е красива
mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата

Потребителски аватар
СЕВА
потребител
потребител

Мнение от СЕВА » 22 окт 2008, 19:40

Човек който уважава себе си кара автоматик,това е мое мнение,аз не карам коли с ръчни скорости, откачам особено в градско.

Потребителски аватар
isoiso
потребител
потребител
Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г

Мнение от isoiso » 22 окт 2008, 20:08

СЕВА написа:Човек който уважава себе си кара автоматик,това е мое мнение,аз не карам коли с ръчни скорости, откачам особено в градско.
Първо честито за покупката, Форда си е доста лачен даже и на мен ми хареса дето съм карал такъв 5г. Модела е един и същ но тая машина няма нищо общо с моята :lol: признавам си. Абсолютно съм съгласен със горния цитат просто не мога да си обясня как си взех пак кола с ръчка *00101* но тази ще е последната. Покараш ли автомат след това . . не ми се говори :| Според мен визията отвън е единствения ти кусур и по-точно трябва да я направиш по-ниска :wink: не подхожда на такава лачена машина такъв огромен просвет. С едно спортно окачване изживяването и зад волана ще е съвсем различно. Това си е мое мнение, на Мондео окачването ми идва прекалено меко.

Потребителски аватар
Mr.Steroid
потребител
потребител
Регистриран: 25 авг 2008, 23:17
Модел на автомобила: Форд Мондео дизел 1.8 90 к.с.

Мнение от Mr.Steroid » 24 окт 2008, 20:24

Оооо градски :) браво,браво върви ли тоя дзвер :lol: ? Не съм го мяркал из Видин :o

Потребителски аватар
СЕВА
потребител
потребител

Мнение от СЕВА » 04 ное 2008, 21:50

Не си го видел из Видин щото си ходя тама само събота и неделя ама не винаги с тази кола.

Потребителски аватар
mury
потребител
потребител
Регистриран: 24 дек 2007, 18:07
Модел на автомобила: mondeo mk2 SW 2.0 16v '99

Мнение от mury » 09 ное 2008, 12:31

много хубава кола и аз искам такава,човек убивам за нея(кажи кой) :lol: :lol: :lol:
тази стрела не е ли 4х4???(4 wd)?
лека и безаварйна ти желая!!!
Изображение

Потребителски аватар
gero_records
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2008, 23:43
Модел на автомобила: LANCIA DELTA 2 ,1.9TD,HPE

Мнение от gero_records » 18 ное 2008, 22:08

Като я гледам тази кола,после като видя и моята чак ме хваща яд,че малко не съм се поразтърсил за други Мондео-та.И моята е Ghia,ама.......не е на нивото на тази Ghia от 2000г. Леко и безаварийно >:D<:

Потребителски аватар
mcdilan
потребител
потребител
Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.

Мнение от mcdilan » 13 дек 2010, 19:01

Само на мен ли не ми показва снимките на колата ?!
Изображение

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 13 дек 2010, 19:06

mcdilan написа:Само на мен ли не ми показва снимките на колата ?!
Темата е от преди две години, нормално е да са изчезнали...
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”