Ford focus mk1

Снимки и обща информация на Вашите коли
Funkee
потребител
потребител
Регистриран: 12 юни 2011, 10:53
Модел на автомобила: focus
Status: Извън линия

Ford focus mk1

Мнение от Funkee » 16 юни 2011, 13:34

Здравейте!
От вчера съм собственик на въпросната кола.Двигателя е 1.6 100 конски сили.Купих я от автокъща , след около 1 месец обикаляне и търсене.Колата мина най-напред през Мото Пфое за обстоен преглед и констатацията беше , че е отлична.Колата е внос от Италия , като на километража пише 124 000 км , което ме съмнява , но все пак е доста запазена , както отвътре , така и отвън.Покарах я вече около 100 км градско и започна да ми прави впечателние един проблем , който беше налице и преди покупката.Когато съм на скорост и освободя лоста , той не застава точно между 3та и 4та а на мястото , където го оставя.Нямам проблеми с превключването , защото вече свикнах на колата , но въпреки това ще е добре да знам на какво се дължи това нещо.Казаха ми , че имало някакви пружинки , които връщат лоста посредата , но понеже не разбирам се допитвам и до опитните фенове на марката.Като цяло това е единствения проблем до момента , колата се държи стабилно на пътя , не клопа , не тропа , единствено очаквах малко повече като вървеж , но може би ми се вижда слабичка понеже досега съм карал опел омега 136 кс и вектра ц дизел 120 кс.Снимки ще пусна по-късно.

Потребителски аватар
B.Stoilov
потребител
потребител
Регистриран: 21 ное 2009, 12:58
Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.3I 2004 year

Re: Ford focus mk1

Мнение от B.Stoilov » 16 юни 2011, 14:06

Честито и добре дошъл _friends_ Очакваме и снимки :):
Изображение

Потребителски аватар
Sa3ana3a
потребител
потребител
Регистриран: 13 фев 2010, 20:32
Модел на автомобила: '93 Fiesta 1.1i

Мнение от Sa3ana3a » 16 юни 2011, 15:29

Честито и добре дошъл! Това че не ти връща лоста по средата не е болка за умиране, пък според мен не е хубава идея да пипаш (или не дай си боже някой "майстор") такъв деликатен елемент като трансмисията само заради това, карай си. Очакваме снимките. :D
Изображение

nitroto7447
потребител
потребител
Регистриран: 01 авг 2011, 17:25
Модел на автомобила: focus 1.6 16v

Мнение от nitroto7447 » 01 авг 2011, 22:44

и аз имам същата,но проблема при мен е, че харчи много масло :( :( :(

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”