● Mondeo MK1
- LDK Design
- потребител 
- Регистриран: 10 май 2011, 21:38
- Модел на автомобила: Mondeo MK1
- Status: Извън линия
● Mondeo MK1
Здравейте на всички,нов съм тук  нов и на пътя,скоро взех книжка,това е първата ми кола Mondeo mk1 95 година 1.8 115 к.с 16v,без да се лъжем несъм голям фен на Форд,избрах тази кола,защото беше доста запазена за тези пари и на фона на другите предложения,но не се знае засега нямам оплаквания и съм доволен въпреки,че какво разбирам..нямам опит зад гърба си,че да преценя ...
 нов и на пътя,скоро взех книжка,това е първата ми кола Mondeo mk1 95 година 1.8 115 к.с 16v,без да се лъжем несъм голям фен на Форд,избрах тази кола,защото беше доста запазена за тези пари и на фона на другите предложения,но не се знае засега нямам оплаквания и съм доволен въпреки,че какво разбирам..нямам опит зад гърба си,че да преценя ...  
засега карам колата на газ,яд ме е само,че точно моята няма ел.стъкла и шибедах
ето и малко снимков материал,имам малко идеи за колата както се вижда на последната снимка,но всичко с времето си

нов и на пътя,скоро взех книжка,това е първата ми кола Mondeo mk1 95 година 1.8 115 к.с 16v,без да се лъжем несъм голям фен на Форд,избрах тази кола,защото беше доста запазена за тези пари и на фона на другите предложения,но не се знае засега нямам оплаквания и съм доволен въпреки,че какво разбирам..нямам опит зад гърба си,че да преценя ...
засега карам колата на газ,яд ме е само,че точно моята няма ел.стъкла и шибедах
ето и малко снимков материал,имам малко идеи за колата както се вижда на последната снимка,но всичко с времето си

- niki_lom
- потребител 
- Регистриран: 20 сеп 2009, 09:57
- Модел на автомобила: MONDEO MK1 1.8TDI RS Ghia,Кожа- 17''ки
Re: ● Mondeo MK1
честита кола,харесва ми ,с 17'' добре ступва на пътя.споилер на багажника намери.колицата е добра и върви прилично

skype: niksun_boy  e-mail: niki_86_m@abv.bg   GSM:0878772681, 0883583488, 0894874973
99% от майсторите си нямат хал-хабер от Форд
- LDK Design
- потребител 
Мерси  да и аз съм се замислял за този заден спойлер
 да и аз съм се замислял за този заден спойлер
и един лек въпрос,който мисля,че няма нужда да се отваря нова тема за него
лайсните на страничните врати искам да ги махна,та лепени ли са ? как са закрепени,ще останат ли дупчици по вратата и после да трябва да ходя при някой тенекеджия..

да и аз съм се замислял за този заден спойлер
 да и аз съм се замислял за този заден спойлери един лек въпрос,който мисля,че няма нужда да се отваря нова тема за него
лайсните на страничните врати искам да ги махна,та лепени ли са ? как са закрепени,ще останат ли дупчици по вратата и после да трябва да ходя при някой тенекеджия..
- 
				Biso77
- потребител 
- Регистриран: 08 мар 2010, 23:16
- Модел на автомобила: Ford Mondeo МК 1-1.8 16v
Лепени са,но не те съветвам да ги махаш.Моята е с по-тънката лайсна и ела да видиш на какво прилича от съседските врати.Не случайно са измислени тези лайсни и малко или много пазят.Освен това ще остане грозно лепило,ако ги махнеш.LDK Design написа:Мерсида и аз съм се замислял за този заден спойлер
и един лек въпрос,който мисля,че няма нужда да се отваря нова тема за него
- Pyrhel
- потребител 
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
 Mondeo Titanium X 2.2 TDCi
- Контакти:
Честита и безаварийни км. Просторна машина за първа кола - само така, свиквай с камионите 

- niki_lom
- потребител 
- Регистриран: 20 сеп 2009, 09:57
- Модел на автомобила: MONDEO MK1 1.8TDI RS Ghia,Кожа- 17''ки
махат се лаисните,лепени са с двоино лепещо,няма никакви дупки-корселин и пастиране.незнам на новите коли защо не слагат лаисни?мен без тях много по ми харесва,пък и прави колата да се различава от други мондита и да е уникална! търси си прагове, и добавки от RS.Успех

skype: niksun_boy  e-mail: niki_86_m@abv.bg   GSM:0878772681, 0883583488, 0894874973
- {REDNIKA}
- потребител 
- Регистриран: 12 мар 2010, 19:22
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0i 1995
- Контакти:
Честито колега мога да ти пожелая много Безаварийни километри и много щастливи моменти с първата ти кола 

- LDK Design
- потребител 
пф преди 2 дена спуках картер и няма да ви говоря ква мъка е докато се свали....

- B.Stoilov
- потребител 
- Регистриран: 21 ное 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.3I 2004 year
Честито за книжката и за колата  Много хора говорят лошо за Форд, просто защото никога не са се качвали и без да се обижда никой, ама повечето са със следния стереотип на мислене: 30 годишно БМВ, ама БМВ да е
 Много хора говорят лошо за Форд, просто защото никога не са се качвали и без да се обижда никой, ама повечето са със следния стереотип на мислене: 30 годишно БМВ, ама БМВ да е   Иначе ако толкова те дразнят тези лайстни, ги боядисай в цвета на колата, както аз направих и почти не се забелязват  >:D<:
 Иначе ако толкова те дразнят тези лайстни, ги боядисай в цвета на колата, както аз направих и почти не се забелязват  >:D<:

Много хора говорят лошо за Форд, просто защото никога не са се качвали и без да се обижда никой, ама повечето са със следния стереотип на мислене: 30 годишно БМВ, ама БМВ да е
 Много хора говорят лошо за Форд, просто защото никога не са се качвали и без да се обижда никой, ама повечето са със следния стереотип на мислене: 30 годишно БМВ, ама БМВ да е   Иначе ако толкова те дразнят тези лайстни, ги боядисай в цвета на колата, както аз направих и почти не се забелязват  >:D<:
 Иначе ако толкова те дразнят тези лайстни, ги боядисай в цвета на колата, както аз направих и почти не се забелязват  >:D<:- 
				Biso77
- потребител 
- Регистриран: 08 мар 2010, 23:16
- Модел на автомобила: Ford Mondeo МК 1-1.8 16v
Повярвай ми ,това което са измислили дизайнерите на Мондео 1 е най-доброто и всяка намеса тип "self made tuning" си личи и трябва да се прави много внимателно.Имам същото Мондео като твоето и разбирам ,че нещо те човърка да го направиш по-красиво ,но бъди внимателен.

- {REDNIKA}
- потребител 
- Регистриран: 12 мар 2010, 19:22
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0i 1995
- Контакти:
Колега разбирам те за какво говориш и аз имах същия проблем но бях блокирал и двигателяLDK Design написа:пф преди 2 дена спуках картер и няма да ви говоря ква мъка е докато се свали....

- Boqn.bg
- потребител 
- Регистриран: 07 май 2011, 23:04
- Модел на автомобила: Форд Мондео MK1 '94 \ 1.6 16v, Форд Ка '00 \ 1.3.
Честито и от мен колега!  Добра машина е Форд Мондео МК1! Аз имам 1.6  седан. Много съм доволен от колата, надявам се и ти да имаш добро мнение!
  Добра машина е Форд Мондео МК1! Аз имам 1.6  седан. Много съм доволен от колата, надявам се и ти да имаш добро мнение!  Поздрави  и много безаварийни километри да и навъртиш!
 Поздрави  и много безаварийни километри да и навъртиш!  

Добра машина е Форд Мондео МК1! Аз имам 1.6  седан. Много съм доволен от колата, надявам се и ти да имаш добро мнение!
  Добра машина е Форд Мондео МК1! Аз имам 1.6  седан. Много съм доволен от колата, надявам се и ти да имаш добро мнение!  Поздрави  и много безаварийни километри да и навъртиш!
 Поздрави  и много безаварийни километри да и навъртиш!  

"На пътя всички сме равни! Бъди внимателен, спаси живот!"
						- LDK Design
- потребител 
колата се продава -  http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 85&t=56943" onclick="window.open(this.href);return false;

- LDK Design
- потребител