Мислех да си купя Фокус, но....
Мислех да си купя Фокус, но....
....като видях как им вървят цените се отказах: http://auto.dir.bg/advert_preview.php?id=28591" onclick="window.open(this.href);return false; 

- Focus-TDDI
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2005, 23:17
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 sedan
- Status: Извън линия
Ето един клип на 1.8 TD от 0-100
http://www.youtube.com/watch?v=7yJ7Dh_nqIw" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=7yJ7Dh_nqIw" onclick="window.open(this.href);return false;
Хм... въпреки това ми се вижда малко височка тази цена....Focus-TDDI написа:Ето един клип на 1.8 TD от 0-100

- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
- ImpossibleMan
- потребител
Ами такава е ситуацията. Щом каското ми пада с толкова, значи оценката е такава. Бягай в Мото Пфое, да видим колко ще ти дадат. За твое успокоение си сложи 2 бона отгоре и смъквай, ако някой иска да ти я купи. Ако не, чакай балъци, има ги много, все ще излъжеш някого.cenzor написа:ImpossibleMan написа:Ами реалната цена е като смъкваш по 20% на година. Така, че си прави изводите, дали цена 14500 е възможна за тоя модел!Такаааа, и на 5-тата година да почнем да ги подаряваме, а?
Иначе по твоята логика, ти си дал 20 000лв, след 3 години за 8 000лв ли ще я дадеш??![]()

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Изобщо не говорим за търсене на "балъци"...ImpossibleMan написа:Ами такава е ситуацията. Щом каското ми пада с толкова, значи оценката е такава. Бягай в Мото Пфое, да видим колко ще ти дадат. За твое успокоение си сложи 2 бона отгоре и смъквай, ако някой иска да ти я купи. Ако не, чакай балъци, има ги много, все ще излъжеш някого.cenzor написа:ImpossibleMan написа:Ами реалната цена е като смъкваш по 20% на година. Така, че си прави изводите, дали цена 14500 е възможна за тоя модел!Такаааа, и на 5-тата година да почнем да ги подаряваме, а?
Иначе по твоята логика, ти си дал 20 000лв, след 3 години за 8 000лв ли ще я дадеш??![]()
))))

Защото една 3годишна кола може да е на 20 000км, но може и да е на 200 000км..
И двете ли да ги "обезценим" с 60% от пазарната цена?

- ImpossibleMan
- потребител
Ами ако си забелязал, обявата дадена в линка е за кола до 110 000 км. Не знам тая на колко е, ама 110 000 км са много за 14 500. А и по принцип една нова кола се кара доста повече от такава, купена на старо. Жив пример съм азcenzor написа:Изобщо не говорим за търсене на "балъци"...ImpossibleMan написа:Ами такава е ситуацията. Щом каското ми пада с толкова, значи оценката е такава. Бягай в Мото Пфое, да видим колко ще ти дадат. За твое успокоение си сложи 2 бона отгоре и смъквай, ако някой иска да ти я купи. Ако не, чакай балъци, има ги много, все ще излъжеш някого.cenzor написа:Такаааа, и на 5-тата година да почнем да ги подаряваме, а?
))))
Предполагам, че се сещаш, че при колите освен годините има значение и километрите ( говорим за реални , не Горублянски).
Защото една 3годишна кола може да е на 20 000км, но може и да е на 200 000км..
И двете ли да ги "обезценим" с 60% от пазарната цена?

- ImpossibleMan
- потребител
Разбира се, че е 145000, ама се подразбира, че е 14500HACKO написа:Цената в обявата е 145000 а не 14500 това обсъждаме ако не се лъжа.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Мислех да си купя Фокус, но....
От това тръгна приказката. Всеки трябва да внимава какво пише, това къде са му били пръстите, ръцете или някои други органи не е оправдание.valboy написа:....като видях как им вървят цените се отказах:
- ImpossibleMan
- потребител
Ами така кажи, значи връщам си думите назадHACKO написа:От това тръгна приказката. Всеки трябва да внимава какво пише, това къде са му били пръстите, ръцете или някои други органи не е оправдание.valboy написа:....като видях как им вървят цените се отказах:

Ей, само един ме разбра и то погрешно!!!HACKO написа:От това тръгна приказката. Всеки трябва да внимава какво пише, това къде са му били пръстите, ръцете или някои други органи не е оправдание.valboy написа:....като видях как им вървят цените се отказах: